"Україна їм не пробачить, нікому, нічого", - Зеленський звернувся до окупантів та колаборантів
"Україна їм не пробачить, нікому, нічого", - Зеленський звернувся до окупантів та колаборантів

"Україна їм не пробачить, нікому, нічого", - Зеленський звернувся до окупантів та колаборантів

Президент закликав українців продовжувати боротися проти російського вторгнення.

Україна вистоїть у боротьбі проти Росії, українцям слід продовжуватися знищувати ворога всіма можливостями, а на окупантів та колаборантів чекає покарання.

Про це у нічному відеозверненні 13 березня сказав президент України Володимир Зеленський.

"Україна вистоїть у цьому випробуванні. Нам потрібен час, нам потрібні сили, щоб переломити військову машину, яка прийшла на нашу землю. Не буду применшувати загрозу і не стану перебільшувати здобутки. Ми чесні люди, а не міністерство оборони Росії, яке бреше усім - мільйонам своїх громадян і навіть очільнику Російської Федерації. Тому кажу відверто - ще потрібно триматися, ще потрібно боротися. Щодня, щоночі шукати, як завдати ворогу максимальної шкоди на всіх напрямках оборони - під Житомиром, Києвом, Черніговом, Сумами, Харковом, Луганськом, Донецьком, Маріуполем, на півдні країни, і на дипломатичному фронті нашої держави. Маючи таку тактику, і маючи впевненість у своїх силах, ми прийдемо по своє", - сказав президент.

Зеленський додав, що ми "прийдемо в Мелітополь, і в Генічеськ, всюди, де наша земля".

Звернення Президента України Володимира Зеленського увечері 17-го дня війни.

«Російські окупанти не можуть нас підкорити. У них немає такої сили. Немає такого духу. Вони тримаються лише на насильстві. Лише на терорі. Лише на зброї, якої в них багато. Але в окупантів немає жодної природної основи для нормального життя. Для того, щоб люди могли відчувати щастя. І мріяти. Вони органічно не здатні робити життя нормальним! Всюди, куди прийшла Росія на чужу землю, мрії неможливі». Звернення Президента України Володимира Зеленського увечері 17-го дня війни.

Опубліковано Офіс Президента України Субота, 12 березня 2022 р.

"І хай окупанти знають, хай знають усі колаборанти, яких вони знайдуть, що Україна їм не пробачить, нікому, нічого. Україна не забуде! Україна знайде і притягне до відповідальності кожного так, як це буде можливо", - наголосив президент.

Читайте також:

  • Напад Росії на Україну: як починалось путінське вторгнення
  • Що повинен знати кожен українець в умовах війни: правила та поради
  • "Кадировці" розстріляли поранених російських солдат поблизу Києва
© ТСН.ua
ТСН.ua
Джерело матеріала
loader
loader