Ектор Хіменес-Браво влаштував благодійну вечерю у Варшаві й зібрав €40 тисяч для бучан
Ектор Хіменес-Браво влаштував благодійну вечерю у Варшаві й зібрав €40 тисяч для бучан

Ектор Хіменес-Браво влаштував благодійну вечерю у Варшаві й зібрав €40 тисяч для бучан

Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво влаштував благодійну вечерю у варшавському ресторані Restauracja Belvedere. Завдяки заходу вдалося зібрати €40 тисяч на допомогу мешканцям Бучі, які стали жертвами російських окупантів.

В події також приймала участь Злата Огневич. Співачка виконала кілька українських пісень.

Ектор Хіменес-Браво влаштував благодійну вечерю у Варшаві й зібрав €40 тисяч для бучан (фото 1)

“Ми продали всі 120 квитків, віночки та створили душевну атмосферу. Завдяки всій команді, Златі Огневич, шефу, місцевим музикантам та всій команді ресторану Restauracja Belvedere та нашим гостям! Знаєте, бувають дні, які ти запам'ятовуєш на все життя та розповідаєш за столом друзям. Цей — саме такий! Це була синергія друзів із Польщі, які хочуть допомогти, та українців, які стоять на захисті цінностей усього світу! Я виклався на всі 300%, наче вперше порався на кухні”, — розповів Ектор на фейсбуці.

Зірковий шеф-кухар планує провести ще низку вечорів у столицях Європи й закликає рестораторів європейських країн приєднатись до акції. Запити можна відправляти на електронну пошту Chefbravo@chefbravo.com

Окрім організації благодійних заходів Ектор також готує страви для бійців у своїх ресторанах. Щодня разом з колегами вони готують близько 3 тисяч порцій їжі.

Читайте також:

Картину української художниці Марії Примаченко продали на благодійному аукціоні за 110 000 євро.

Перша леді США Джилл Байден зустрінеться з українськими біженцями у Румунії та Словаччині.

Ектор Хіменес-Браво
Джерело матеріала
loader
loader