Чоловіки закінчуються? Росія вже кличе жінок до армії
Чоловіки закінчуються? Росія вже кличе жінок до армії

Чоловіки закінчуються? Росія вже кличе жінок до армії

Жінкам, які прийдуть на військову службу за контрактом, у РФ обіцяють високі зарплати
фото із відкритих джерел

Військкомати в Росії почали кликати жінок на службу за контрактом

У Росії на військову службу за контрактом пропонують вступити й жінкам. Відповідна інформація розміщена на офіційному сайті адміністрації Сєвєродвінську. Тим часом втрати особового складу рашистів на війні в Україні становлять близько 33 600.

Варто зауважити, що новий контракт до 50 років. При цьому жінки не повинні перебувати в запасі.

«На службу за контрактом можуть вступити: військовослужбовці, які проходять службу на заклик і вже отримали вищу або середню професійну освіту; військовослужбовці, які проходять службу на заклик не менше трьох місяців; громадяни, які перебувають у запасі; чоловіки, які не перебувають у запасі та мають вищу або середню професійну освіту; жінки, які не перебувають у запасі; іноземні громадяни віком від 18 до 30 років, які законно перебувають на території Російської Федерації», – йдеться в повідомленні.

Також охочим пропонують «високі зарплати», які нібито стартують від 200 тисяч рублів.

Нагадаємо, в Україні набув чинності закон № 2196-IX, який звільняє від призову частину чоловіків. Йдеться про учнів та педагогів професійно-технічних училищ.

Разом з тим радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Україні вигідна загальна мобілізація в Росії, оскільки це прискорить крах путінського режиму.

Також Донеччині контрактники РФ ледь не розстріляли свого генерала Валерія Солодчука та його охорону, які приїхали, аби приборкати бунт і змусити «відказників» продовжувати воювати.

Джерело матеріала
loader
loader