Велика колона російської техніки проїхала у бік Херсона, – Федоров
Велика колона російської техніки проїхала у бік Херсона, – Федоров

Велика колона російської техніки проїхала у бік Херсона, – Федоров

Через те, що ЗСУ знищують склади зі зброєю та паливом, окупантам потрібен новий підвіз
фото ілюстративне

Рашисти перевозяти озброєння

У Мелітополі зафіксували рух колони з 40 одиниць російської військової техніки в бік Херсона. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

«12 липня велика колона техніки проїхала в бік Херсону. Близько 40 одиниць техніки, які везли паливо, боєприпаси. Через те, що знищено склади зі зброєю та паливом, їм потрібен новий підвіз, щоб хоч якось покращити свою логістику», – розповів Федоров.

Зазначається, що рашисти перевозяти озброєння не на новітній російській техніці, а на старих зразках. Мер також заявив, що в Україні відслідковують пересування російського озброєння. Як тільки воно буде на складах, про це обов'язково знатимуть українські військові.

Нагадаємо, 11 липня стало відомо, що у Новій Каховці на Херсонщині українські військові завдали удару по складу боєприпасів російських загарбників. Внаслідок детонації складів росіяни втратили особовий складі понад 1000 тонн боєкомплектів до реактивних систем залпового вогню.

До слова, триває 140-й день повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти намагаються створити умови для ведення наступу в напрямку Ізюм – Слов’янськ та масовано обстрілюють з артилерії та авіації населені пункти Донеччини.


Джерело матеріала
loader
loader