Окупанти вдарили по готелю у Бахмуті, є загиблі та поранені
Окупанти вдарили по готелю у Бахмуті, є загиблі та поранені

Окупанти вдарили по готелю у Бахмуті, є загиблі та поранені

КИЇВ. 27 липня. УНН. Російські окупанти обстріляли готель у Бахмуті Донецької області – є загиблі та поранені, точна кількість поки не відома. Про це в Telegram повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, інформує УНН.

Цитата

"У Бахмуті росіяни поцілили у готель – за попередньою інформацією, є загиблі та поранені, триває рятувальна операція", – ідеться в повідомленні.

Деталі

За інформацією Кириленка, зранку ворог завдав три ракетні удари по Торецьку та один по Авдіївці. У Торецьку ракети влучили у приватний сектор та гаражі – обійшлося без постраждалих. В Авдіївці, окрім ракети, росіяни тричі застосували артилерію – влучили у центр міста та АКХЗ.

Також очільник області зазначив, що у Курахівській громаді під обстрілами саме Курахове, а також Гірник, Курахівка і Гострий – інформацію щодо наслідків уточнюють.

У Мар’їнській громаді тривають інтенсивні обстріли Красногорівки. Вночі і вранці обстріли тривали в  Очеретинській громаді – найбільше в околицях Пісків.

Зранку російські снаряди прилетіли в район Карлівської фільтрувальної станції та Орлівки. Під вогнем була також Яблунівка Іллінівської громади – пошкоджено три будинки, але без жертв.

Доповнення 

26 липня на Донеччині російські окупанти вбили одного цивільного, ще один мирний житель дістав поранення.

Теги за темою
війна Обстріл Донецька область
Джерело матеріала
loader
loader