У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі»
У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі»

У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі»

У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі» - Фото 1
У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі» - Фото 2
На виставці представлять як відомі фото, так світлини та відео, які раніше не публікувалися. Мета заходу – зібрати кошти на мілітарну допомогу для бійців полку «Азов».
У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі» - Фото 3
У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі» - Фото 4

У київській галереї D12 з 12 по 14 серпня відбудеться благодійна виставка робіт Дмитра Козацького (позивний «Орест») – фотографа і керівника пресслужби полку «Азов». Як повідомив Новий канал, організатором виставки виступив Фонд Сергія Притули.

«Поряд із 25 відомими роботами Ореста ми покажемо його фотороботи з бомбосховищ "Азовсталі", які раніше не публікувалися. Їх фонду надала його мама Ірина. Ми покажемо відео, які захисники "Азовсталі" надсилали своїм родинам просто з пекла в оточення окупантів. "Азовсталь" – це ще не минуле. Це історія, яка триває просто зараз», – розповіли у фонді.

Мета заходу – зібрати кошти на мілітарну допомогу для бійців полку «Азов», які продовжують боротьбу, поки їхні побратими знаходяться в російському полоні, і нагадати світу про оборонців Маріуполя.

Під час виставки відбуватимуться зустрічі з родичами бійців різних підрозділів, які були на Азовсталі. Вони розповідатимуть історії захисників Маріуполя, які досі ніхто не чув. У різні дні також виступлять Сергій Жадан, гурт ТНМК та діджейка Дар’я Коломієць.

Раніше Дмитро Козацький виклав у мережу світлини, зроблені на заводі «Азовсталь», та закликав «відправляти їх на всі журналістські премії і фотоконкурси», поки він буде, за його словами, в полоні.

Теги за темою
російська агресія
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader