Основні зусилля ворог зосередив на Бахмутському і Авдіївському напрямках - Генштаб
Основні зусилля ворог зосередив на Бахмутському і Авдіївському напрямках - Генштаб

Основні зусилля ворог зосередив на Бахмутському і Авдіївському напрямках - Генштаб

На Донецькому напрямку противник продовжує ведення наступальних дій.

На Слов’янському напрямку ворог здійснював вогневе ураження із танків, ствольної артилерії та РСЗВ поблизу Краснопілля, Мазанівки, Нової Дмитрівки, Чепіля, Богородичного та Курульки.

На Донецькому напрямку противник продовжує ведення наступальних дій.

Основні зусилля зосереджує на Бахмутському і Авдіївському напрямках.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу Збройних сил України 22 серпня.

На Краматорському напрямку зафіксовано обстріли районів Сіверська, Закітного, Переїзного, Григорівки, Верхньокам’янського та Пришиба. В районі населеного пункту Краснопілля ворог вів наступальний бій.

На Бахмутському напрямку противник здійснив обстріли військової та цивільної інфраструктури поблизу Костянтинівки, Бахмутського, Підгородного, Яковлівки, Веселої Долини та Білогорівкиа. Завдав авіаційного удару по позиціях сил оборони в районі Соледара та ракетних ударів в районах населених пунктів Соледар та Костянтинівка. Вів штурмові дії біля Соледара, Кодеми та Зайцевого. Успіху не мав.

На Авдіївському напрямку ворог обстрілював із танків та артилерії різних типів райони населених пунктів Авдіївка, Олександропіль, Мар’їнка, Первомайське та Піски. Завдавав авіаударів неподалік Невельського, Мар’їнки та Красногорівки. Вів наступ у районах населених пунктів Красногорівка, Первомайське та Невельське.

На Новопавлівському напрямку зафіксовано ворожий вогневий вплив біля Новомихайлівки, Єлизаветівки та Новоукраїнки. Окупанти вели наступальні дії в районі Новомихайлівки, зазнали втрат та відійшли.

Нагадаємо, радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що реальна загроза з боку Білорусі для України - це ракетні удари. Він наголосив, що білоруська армія не хоче воювати проти українців та може саботувати злочинні укази

Ексклюзив від Олексія Арестовича: де він насправді працює та чому його прогнози не здійснюються

Читайте також:

  • "З лендлізом ще ніхто не програвав": військовий експерт назвав ймовірні терміни закінчення війни
  • Коли і як закінчиться війна з Росією: відомий окультист назвав фази і чіткі дати
  • Арестович прокоментував ймовірність масованих обстрілів столиці та України у День Незалежності
Джерело матеріала
loader