МОЗ закликає долучитись до флешмобу подяки українським лікарям
МОЗ закликає долучитись до флешмобу подяки українським лікарям

МОЗ закликає долучитись до флешмобу подяки українським лікарям

Міністерство охорони здоров'я закликає долучитись до флешмобу на підтримку українських лікарів у межах проєкту "Дякуємо серцем".

Як передає Укрінформ, про це МОЗ повідомляє у Фейсбуці.

"МОЗ і Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) у межах проєкту "Дякуємо серцем" до Дня Незалежності України оголошують загальноукраїнський флешмоб, аби ще раз подякувати українським медикам за їхню роботу та відважність", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що 31 рік поспіль українські медики невтомно бережуть здоров’я українців, а останні пів року працюють у складних умовах повномасштабної війни.

"Вони залишаються на посту, коли в їхні міста летять ракети. Оперують, коли їхні лікарні обстрілюють. Їдуть туди, де потрібна допомога, коли навколо все палає. Вони рятують життя, часто – ризикуючи власним. У День Незалежності важливо сказати медичним працівникам: "Дякую за те, що підтримуєте серцебиття країни!", - зауважили в МОЗ.

Щоб долучитись до флешмобу, потрібно зробити у соцмережах допис із подякою медикам, додати у допис хештег #дякуємо_серцем. За бажанням можна проілюструвати допис картинкою.

Підтримати медичну систему можна донатом на платформі UNITED24.

Джерело матеріала
loader
loader