Міністр оборони Білорусі Хренін заявив про "всебічну підтримку" Росії
Міністр оборони Білорусі Хренін заявив про "всебічну підтримку" Росії

Міністр оборони Білорусі Хренін заявив про "всебічну підтримку" Росії

Міноборони країни обіцяє всебічну підтримку Росії.

У Мінську під час наради міністрів оборони держав-членів Шанхайської організації співробітництва міністр оборони Білорусі Віктор Хренін заявив, що засідання "проходить на тлі різкого ускладнення військово-політичної обстановки". 

Про це пише "БЕЛТ". 

Хренін також звинуватив США і "колективний захід" у здійсненні кроків, які, за його словами, підвищують ризик виникнення нових військових зіткнень.

Міністр заявив, що Білорусь перебуває в епіцентрі протистояння, стала на шлях "всебічної підтримки" країни-агресорки – Росії.

"Ми розуміємо, що Білорусь знаходиться в епіцентрі протистояння. І ми зробили свій вибір – це всебічна підтримка нашого стратегічного союзника, Росії, яка проводить спеціальну військову операцію в Україні, що стала форпостом нав'язаної вкрай агресивної політики і розмінною монетою в руках своїх євроатлантичних кураторів. У той же час Білорусь не відмовляється від властивої їй політики врегулювання будь-яких конфліктів мирним шляхом, відновлення "мостів довіри" і відновлення зруйнованих зв'язків", – заявив Хренін.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву Лукашенка, який у День Незалежності зробив чергову цинічну заяву щодо України. Подоляк зауважив, що після перемоги України з Лукашенком, який побажав Україні "мирного неба", та його прихильниками обговорять усі "відтінки мирного неба над Україною".

Читайте також:

  • На початку війни Єрмак надсилав світовим лідерам фото вбитих дітей задля збільшення допомоги – WP
  • Окупанти запустили по центру Харкова ракету "Іскандер", але вона розірвалася в повітрі через технічну несправність
  • На Алеї сміливості в Києві викарбували ім'я Бориса Джонсона: фото
Джерело матеріала
loader