Кількість загиблих через стрілянину в школі Іжевська ще більше зросла
Кількість загиблих через стрілянину в школі Іжевська ще більше зросла

Кількість загиблих через стрілянину в школі Іжевська ще більше зросла

Жертвами 34-річного росіянина, який озброєний пістолетами прийшов до середньої школи в столиці Удмуртії, стало вже 17 осіб.

У реанімаційному відділенні лікарні російського міста Іжевська, столиці Удмуртської республіки РФ, від вогнепальних поранень померли ще дві жертви 34-річного місцевого жителя Артема Казанцева. Таким чином загальна кількість людей, яких він убив у середній школі, зросла до 17. 

Про це повідомляє видання “Фонтанка” з посилання на Слідчий комітет РФ.

Загалом у списку постраждалих від рук масового вбивці було 23 особи, серед яких діти віком від 7 до 16 років. Більшість школярів та охоронців було госпіталізовано з вогнепальними пораненнями.

Відомо, що убивці ще в 2011 році було поставлено діагноз “млява шизофренія”. Востаннє він був на прийомі у психіатра тиждень тому.

Біля паркану школи № 88 в Іжевську, де сталася ця трагедія, утворився стихійний меморіал. Мешканці міста несуть квіти та іграшки на згадку про загиблих. 

Нагадаємо, сьогодні, 26 вересня, озброєний чоловік у чорному одязі увійшов до школи №88 в російському місті Іжевськ, де відкрив стрілянину з двох пістолетів, внаслідок чого загинули учні та дорослі. Після скоєного нападник застрелився в одному з кабінетів навчального закладу. 

Читайте також:

  • Кривава стрілянина в іжевській школі: в РФ "знайшли американський слід" в нападі на навчальний заклад
  • Розстріл дітей в російській школі: всі подробиці, фото і відео кривавої НП
  • Операція "Мобілізація": призовник відкрив вогонь у військкоматі
Джерело матеріала
loader
loader