«Піратів Карибського моря» з Марґо Роббі не буде
«Піратів Карибського моря» з Марґо Роббі не буде

«Піратів Карибського моря» з Марґо Роббі не буде

«Піратів Карибського моря» з Марґо Роббі не буде


 Під час інтерв’ю виданню Vanity Fair Марґо Роббі («Одного разу в... Голлiвудi») повідомила, що студія Disney більше не розробляє спін-офф «Піратів Карибського моря» з нею в головній ролі. «У нас була ідея, і ми обдумували її деякий час, багато років тому, щоб мати більше жіночих персонажів — не повністю жіночий каст, а просто іншого типу історії — що, як ми думали, було б дуже круто, але, мабуть, вони не хочуть цього робити» – сказала зірка й продюсерка скасованого проєкту.

 Під «вони» актриса має на увазі студію Disney, в якої зараз не простий період: Боб Чапек (голова студії) заявив, що компанію проведе скорочення персоналу і ретельний аналіз витрат на контент та маркетинг. Хоча кількість підписників Disney+ росте швидше за прогнози, а «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» зібрала за перший вікенд $180 млн в американському прокаті й $150 млн в решті світу, операційні збитки у потоковому сегменті «мишачого дому» склали 1,47 мільярда доларів за останній квартал (минулого року цей показник був близько 650 мільйонів).

 P.S. Цього року Марґо Роббі з’явилася у провальному «Амстердамі» Девіда О. Рассела, на початку наступного року українські глядачі зможуть побачити актрису в драмі «Вавилон» Дам'єна Шазелла, а літом 2023-го – в комедії «Барбі» з Раяном Ґослінґом. Також голлівудська зірка знялася в новому фільмі Веса Андерсона «Місто астероїдів», і ще розробляється фільм з франшизи «Одинадцять друзів Оуешна» за її участі.


Джерело: Deadline
Stefurak 15 листопада 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader