Син зірки радянської стрічки "Червона шапочка" Поплавської вирушив на війну вбивати українців
Син зірки радянської стрічки "Червона шапочка" Поплавської вирушив на війну вбивати українців

Син зірки радянської стрічки "Червона шапочка" Поплавської вирушив на війну вбивати українців

Яна Поплавська заявила, що пишається своїм сином, а згодом й сама поїде на Донбас.

Російська акторка, зірка радянської стрічки "Червона шапочка" Яна Поплавська прокоментувала, що її старший син Клим поїхав брати участь у повномасштабній війні рф проти України.

До цього окупант проходив військову підготовку у Чечні. Як повідомляють росЗМП, на війні син путіністки буде не лише вбивати українців, а й знімати фільм про це. Поплавська заявила, що дуже пишається сином:

"Син пройшов навчання у Гудермесі, сам екіпірувався, сам працює, знімає. Я його люблю, поважаю і пишаюся ним. Але він мені практично нічого не говорить, і ми всі про це знаємо. Окрім слів: "Мам, я люблю, все добре, все нормально", я від нього інших слів не чула", - сказала Поплавська.

Яна Поплавська з синами / ©
Яна Поплавська з синами

Окрім того, одіозна акторка заявила, що вона невдовзі й сама вирушить на Донбас, мовляв, що вона активно закуповує грузи для окупантів та ґвалтівників, ночами не спить, і збирає російським загарбникам допомогу:

"Ми спимо по три-чотири години, збираючи та закуповуючи вантажі, вкладаємо свої гроші. Я, щоправда, не заробляю кілька мільйонів. Заробила б – віддала б. У мене зараз зібрано величезний вантаж, і я сама поїду до Донбасу. Перед новим роком величезний військовий КамАЗ уже пішов до Луганська", - сказала артистка-путіністка.

Син Яни Поплавської / ©
Син Яни Поплавської

Нагадаємо, Яна Поплавська є активною путіністкою. Від 2014 року вона аткивно підтримує криваву політику Кремля по відношенню до України. 2017 року одіозна акторка заявила, що Україна "вбиває мирне населення Донбасу".

Читайте також:

  • Полякова емоційно висловилася про Ані Лорак та згадала, як смачно обматюкала її: "С*чара і п*дараска"
  • Євгенія Емеральд про хейт у її бік: "Пишуть, що в мене накачана зовнішність і я залетіла у танку"
  • 19-річна донька Олени Кравець показала, як облизувала на морозі стовп і набивала нове тату у Польщі
Джерело матеріала
loader