Вийшла велика демонстрація піратського екшену Skull and Bones від творців Assassin's Creed
Вийшла велика демонстрація піратського екшену Skull and Bones від творців Assassin's Creed

Вийшла велика демонстрація піратського екшену Skull and Bones від творців Assassin's Creed

Skull and Bones / фото Ubisoft

Піратський екшен Skull and Bones від Ubisoft все ще "тримається на плаву". Гру не скасували, хоч і перенесли вже вшосте. А щоб згладити ефект від поганої новини, розробники опублікували геймплейну демонстрацію тривалістю більше 30 хвилин.

У ролику спочатку показали процес дослідження на суші. Гравці можуть збирати ресурси та знаходити цікаві місця. Останні дозволять зібрати різноманітну інформацію про світ проекту. Наприклад, біля перекинутої карети була знайдена записка з прославленням королеви Халісі. Саме через такі послання, замітки і повідомлення розробники планують ділитися подробицями про світ.

Після цього увагу в демонстрації сконцентрували на плаванні. Коли гравці будуть борознити океанічні простори, то зможуть перемикати камеру. Доступні види з капітанського містка, зі зміщенням в бік і з воронячого гнізда. Свій корабель можна всіляко прикрашати і покращувати, про що говорилося ще в попередніх матеріалах.

Облога форту теж присутня в ролику, але виконана вона стандартно. Гравець повинен вести вогонь з гармат, вибираючи позицію, і ухилятися від зустрічних снарядів.

Skull and Bones — основні подробиці

  • Події екшену розгортаються в Індійському океані в епоху, натхненну Золотим століттям піратства. Користувачам належить пройти шлях від обірванця після корабельної аварії до легендарного капітана флібустьєрів.
  • У грі немає сюжету, а вся ставка робиться на геймплей. Розробники реалізували битви на кораблях, видобуток матеріалів, виконання завдань, штурм фортів і дуелі з іншими людьми.
  • На суші користувачі зможуть торгувати, запасатися ресурсами для команди і міняти корабель. Судна діляться на умовні класи, кожен з яких краще підходить для конкретного завдання.
  • Skull and Bones вийде на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S в наступному фінансовому році, тобто не раніше квітня 2023-го. До цього в якості точної дати фігурувало 9 березня. До розробки гри залучили паризьке відділення Ubisoft.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Проблем не буде: з'явилися системні вимоги Hogwarts Legacy, гри у всесвіті "Гаррі Поттера"
  • У Epic Games Store роздають три гри, одна з них – RPG від польських розробників
  • Передова графіка і космічні жахи: вийшов релізний трейлер ремейка Dead Space (відео)
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader