З днем весілля: найкращі побажання молодятам
З днем весілля: найкращі побажання молодятам

З днем весілля: найкращі побажання молодятам

Як привітати з днем весілля - варіанти / depositphotos.com

Весілля - значуща подія в житті кожної закоханої пари, і не важливо, як давно одружилися люди - вчора або кілька років тому. Урочистий день стає святковою датою, про яку пам'ятає не тільки саме подружжя, а й їхні друзі. УНІАН підкаже, яке привітання з днем весілля буде найвдалішим.

Раніше ми збирали найкращі привітання з ювілеєм для жінок і чоловіків.

Привітання з днем весілля в прозі та листівках

З днем весілля - вітання / листівки УНІАН
З днем весілля - вітання / листівки УНІАН

Хочу привітати вас з цією чудовою подією. Будьте щасливі і любіть один одного. Нехай ваше сімейне життя буде наповнене теплом і ніжністю. Хочеться побажати вам, щоб кожен день, прожитий разом, був кращим в житті. Щастя вам на довгі роки!

Відео дня

***

Дорогі мої, від щирого серця хочу вас привітати з цією знаменною подією у вашому житті. Багато хочеться побажати вам. Найголовніше - це дбайливо зберігати і цінувати ті почуття, які ви відчуваєте один до одного зараз. Берегти один одного, поважати, балувати турботою і ласкою. Нехай ніякі труднощі не затьмарюють ваше життя. Бажаю вам в житті побільше романтики і яскравих вражень. Бути один для одного надійною опорою і підтримкою в будь-якій ситуації. Любіть один одного!

Привітання з днем весілля подрузі / листівки УНІАН
Привітання з днем весілля подрузі / листівки УНІАН

Вітаю вас з народженням сім'ї! Бажаю прожити разом довгі роки, не втративши гостроту почуттів і повагу один до одного! Будьте щасливі, насолоджуйтеся кожним моментом, прожитим разом, любите і бережіть один одного!

***

Вітаю з днем весілля. Бажаю у вашому житті багато любові, щастя, гармонії, чудес, благополуччя, достатку, сімейного затишку, ніжності, взаєморозуміння. Нехай кожен ваш день буде прекрасною і дивовижною казкою. Бережіть і цінуйте один одного. Ідіть спільним шляхом рука об руку, підтримуючи один одного.

Вітання з днем весілля / листівки УНІАН
Вітання з днем весілля / листівки УНІАН

Вітаю з днем весілля! Бажаю вашій родині достатку, нескінченного щастя, безмежної любові, взаєморозуміння і поваги один до одного. Нехай у вашому домі завжди панують гармонія і спокій, нехай ніколи не згасне ваше сімейне вогнище!

***

Вітаю вас з цим зворушливим і знаменним днем - днем вашого весілля! Бажаю вам з кожним роком любити і цінувати один одного все сильніше, підтримувати свою половину у всіх починаннях. Нехай сімейне життя буде наповнене радістю, приємними подіями. Насолоджуйтесь кожною миттю, проведеним разом, мрійте і досягайте цілей!

Оригінальне привітання з днем весілля у прозі / листівки УНІАН
Оригінальне привітання з днем весілля у прозі / листівки УНІАН

Любіть, поважайте, розумійте один одного, вмійте слухати і чути свою половинку, приймайте один одного такими, якими ви є, цінуєте кожну секунду, проведену разом, будьте надійною опорою один для одного, і нехай ваш будинок буде повною чашею! З днем весілля! Будьте щасливі!

***

Вітаю з днем весілля! Підтримуйте і цінуйте один одного все життя, проживіть його в радості і взаєморозумінні. Нехай кожен день буде щасливим і незабутнім!

З днем весілля: найкращі побажання молодятам - Фото 5
Красиві привітання з днем весілля / листівки УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Привітання з днем народження мамі: красиві вірші і листівки до свята
  • Сімейні свята в 2023 році: дні календаря для всіх членів сім'ї
  • Бабуся, з днем народження: найтепліші побажання і красиві листівки
Джерело матеріала
loader
loader