На Львівщині є влучання трьох ракет: Козицький розповів нові деталі атаки РФ
На Львівщині є влучання трьох ракет: Козицький розповів нові деталі атаки РФ

На Львівщині є влучання трьох ракет: Козицький розповів нові деталі атаки РФ

Люди не постраждали, бо врятувалися в укритті, каже голова ОВА.

Львівськаобласть в ніч проти 16 лютого зазнала ракетного удару з боку військ Росії-агресорки. Три ворожі ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури. 

Про це розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram.

Він запевнив, що "приліт" зафіксовано не в об‘єкт, від якого залежить подавання електроенергії в регіоні. Пожежу, яка виникла, ліквідували. Минулося без постраждалих.

 "Єдине, що можу уточнити: це не є об‘єкт, від якого залежить подача електроенергії на Львівщині. Була пожежа, її оперативно загасили. Щастя, що працівники перебували в укритті. Жертв чи постраждалих – немає", -заявив керівник області. 

Козицький додав, що на місці влучання є вирва. На сусідній вулиці зруйнувалася стіна магазину. Також без постраждалих.

Нагадаємо, в ніч проти 16 лютого російські окупаційні війська випустили по Україні32 крилаті ракети повітряного та морського базування. ППО знищила 14 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр" та дві керовані авіаційні ракети Х-59. Частина крилатих ракет Х-22 досягла своїх цілей, уразивши об’єкти критичної інфраструктури, оскільки наразі Україна не має вогневих засобів, здатних знищувати цей тип ракет.

Окрім Львівщини, окупанти накрили ракетами Павлоград Дніпропетровської області. Загинула 79-річна жінка. Попередньо, семеро людей постраждали. Крім того, пошкоджене промислове підприємство, зруйновано 7 приватних будинків. Ще 30 - понівечені. 

Детально про те, де були влучання та які наслідки, читайте тут.

Читайте також:

  • Новини України
  • Війна в Україні
  • Новини України: відео

Зеленський за 15 лютого: завдання на весну - Україна рухається до перемоги

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader