На Харківщині встановили особу окупанта, який застрелив жінку
На Харківщині встановили особу окупанта, який застрелив жінку

На Харківщині встановили особу окупанта, який застрелив жінку

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Підозрюваний ревнував свою жертву до іншого офіцера. Він убив її, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці на Харківщині ідентифікували російського майора, який застрелив мешканку Ізюма, до якої раніше залицявся. Про це заявив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов у Facebook у понеділок, 27 березня.

“Слідчі весь цей час збирали докази та спілкувалися зі свідками – і нам вдалося ідентифікувати цього майора-вбивцю – його звуть Олександр, йому 39 років, громадянин Росії. Майору заочно повідомлено про підозру слідчими під процесуальним керівництвом прокуратури за ч. 2 ст. 438 КК України – порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством”, – йдеться у повідомленні.

Жертвою окупанта стала 36-річна уродженка Івано-Франківська. До Ізюма вона переїхала, бо з цього міста її чоловік. Однак на початку повномасштабного вторгнення виїхати на захід країни їй не вдалося.

“У травні, коли місто було окуповане, до Марії почали залицятися російські офіцери – розповідали їй, як “заберуть її в РФ, подалі від війни”. Більше того, ці офіцери стали ревнувати Марію одне до одного. 2 червня Марія підійшла до штабу росіян – там був Wi-Fi, який їй був необхідний для зв’язку з родичами. Зі штабу вийшов п’яний майор Олександр, один з тих, хто ревнував Марію. Він вистрілив Марії в груди, при цьому були свідки. Жінка померла відразу на місці”, – наголосив правоохоронець.

За його словами, загарбник не зможе виїхати з Росії, тому що “у будь-якій цивілізованій країні він одразу ж буде заарештований і спрямований в Україну, де на нього чекає суд”.

Нагадаємо, на Херсонщині ексгумували тіло жінки, яку окупанти вбили пострілами в спину.

На Харківщині ексгумували тіло жінки, розстріляної окупантами




Джерело

На Харківщині встановили особу окупанта, який застрелив жінку - Фото 1
Теги за темою
Харківська область окупація
Джерело матеріала
loader
loader