На фронті зник актор Національного театру Франка
На фронті зник актор Національного театру Франка

На фронті зник актор Національного театру Франка

Актор Національного драматичного театру ім. Івана Франка Захар Нечипор зник на фронті. Про це повідомив Генеральний директор Національного театру ім. Івана Франка Михайло Захаревич під час інтерв'ю на «Радіо Культура»

Будь ласка, читайте текст після реклами

Михайло Захаревич розповів, що 23 лютого ще всі були на роботі та готувалися до можливого наступу на Київ. Переважна більшість «франківців» (акторів Національного театру ім. Івана Франка – «Главком»), за словами чоловіка, залишились на місці, частина пішла в тероборону і воюють дотепер. Загалом 15 працівників театру Франка захищають Україну зі зброєю в руках.

«Переважна більшість франківців залишилися на місці, і ми кожен день готувалися до того, щоб відбивати ворога. Частина наших акторів пішли в тероборону і зараз досі перебувають на фронті, зокрема Олександр Печериця, Євген Нищук і Захар Нечипор…», – зазначив гендиректор театру.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Чоловік також заявив, що Захар Нечипор зник на фронті, і з ним немає зв'язку. 

«До речі, Нечипор – це наш дуже великий біль, тому що він пропав на фронтах війни, і ми не знаємо де він і що з ним. Ми дуже хочемо, щоб він до нас повернувся», – заявив Михайло Захаревич.

4 фото
На весь екран
  • На фронті зник актор Національного театру Франка - Фото 1
  • На фронті зник актор Національного театру Франка - Фото 2
  • На фронті зник актор Національного театру Франка - Фото 3
  • На фронті зник актор Національного театру Франка - Фото 4

Нагадаємо, що сьогодні на Донеччині у бою за Бахмут загинув український громадський діяч, інструктор з альпінізму та гірського туризму Орест Кінаш.

До слова, триває 401-ша доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави. Протягом доби противник завдав п'ять ракетних та 12 авіаційних ударів, здійснив більш як 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Не маючи бажаних результатів на полі бою, ворог продовжує цинічно тероризувати мирних громадян нашої країни. Сьогодні Російська Федерація завдала чергового ракетного удару по цивільних об’єктах міста Запоріжжя та інших населених пунктів України, застосувавши балістичні ракети. Для авіаційних ударів противник також задіяв шість ударних БпЛА типу «Шахед-136» – усі вони були знищені нашими захисниками.

Будь ласка, читайте текст після реклами

 

Джерело матеріала
loader
loader