Звільнення Криму: Данілов чітко назвав 12 кроків для деокупації півострова
Звільнення Криму: Данілов чітко назвав 12 кроків для деокупації півострова

Звільнення Криму: Данілов чітко назвав 12 кроків для деокупації півострова

Серед кроків - знищення незаконно збудованого Кримського мосту.

Рада національної безпеки та оборони розробляє концепцію із деокупації українського Криму. Вона складається із 12 кроків. Зокрема, серед них - знищення Кримського мосту, який з'єднує півострів із материкою Росією, програма "Детоксикація", створення документальної бази фактів російських злочинів проти українських громадян, які чинили спротив окупації та інше.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Російський гауляйтерський непотріб у тимчасовому окупованому Криму щось занадто розійшовся в істеричному z-припадку - то збираючись захопити Київ або Одесу, то впадаючи в совковий маразм відродження «кримського смершу", - відреагував на заяви так званих "посадовців" Криму.

12 кроків до звільнення Криму

1. На суспільне обговорення буде винесено питання щодо проєкту та місця розташування в Криму пам’ятника «русский военный корабль идёт нах*й".

2. Крім кримінального переслідування за колабораціонізм і держзраду розробляється люстраційний механізм персональної оцінки, яким, зокрема, визначається рівень відповідальності та ступінь залучення конкретних осіб, громадян України, жителів Криму до підтримки діяльності окупаційних адміністрацій, що передбачає зокрема обмеження прав участі у виборах - обирати і бути обраними.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader
loader