Софія Ротару несподівано звернулася до українців після тривалої відсутності: фото
Софія Ротару несподівано звернулася до українців після тривалої відсутності: фото

Софія Ротару несподівано звернулася до українців після тривалої відсутності: фото

Як пише Politeka.net, Софія Ротару – успішна українська співачка, яка кілька років тому стала Національною легендою України. Зірка, як і інші знаменитості, підтримує Україну у боротьбі з російськими окупаційними військами, а після повномасштабного вторгнення зайнялася волонтерством, збираючи гроші на допомогу Україні. При цьому родина зірки встигла потрапити у скандал, адже її сина Руслана та онука Анатолія зловили на кордоні під час спроби незаконно перетнути її. Після цього зіркове сімейство тривалий час критикували.

Софія Ротару несподівано звернулася до українців після тривалої відсутності: фото - Фото 1

Не забуває Софія Ротару і про Інстаграм, де не так часто, але все ж ділиться своєю творчістю та особистими кадрами. А цього разу після чергової довгої відсутності знаменитість вийшла на зв'язок в Інстаграм, привітавши українців зі святом.

"Вітаю вас зі святом Благовіщення", - написала артистка.

А до цього Ротару опублікувала посаду на підтримку України. Зірка це зробила за чотири дні після повномасштабного вторгнення.

"Незалежність і Свобода коштує дорого - це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України".

Ці факти розривають моє серце на частини!

Я у Києві!", - написала зірка.

Нагадаємо, фото Софії Ротару, яка підмітає вулиці, викликало бурхливу реакцію: у кожусі та штанях

А ще Politeka повідомляла, що син Софії Ротару зізнався як пройшов ювілей легендарної співачки.

Також Politeka писала, що онука Ротару схвилювала зовнішнім виглядом після ювілею бабусі: її батько вирішив відреагувати


Теги за темою
Свята
Джерело матеріала
loader
loader