Джилл Байден мило привітала Олену Зеленську, яка потрапила до списку найвпливовіших людей
Джилл Байден мило привітала Олену Зеленську, яка потрапила до списку найвпливовіших людей

Джилл Байден мило привітала Олену Зеленську, яка потрапила до списку найвпливовіших людей

Дружина президента США опублікувала в інстаграмі привітання для Олени Зеленської. Нагадаємо, що Зеленська опинилася у категорії "Лідери", разом з нею – ще одна українка, правозахисниця та нобелівська лауреатка Олександра Матвійчук.

Цікаво, що саме Джилл Байден стала авторкою статті для журналу Time, в якій вона пояснила, чому Олена Зеленська варта того, щоб опинитися в списку найвпливовіших людей світу. За її словами, Зеленська ніколи не бажала стати серцем нації у стані війни, вона не очікувала, що стане воїном народу України, але з самовідданою мужністю відповіла на цей заклик.

Тепер перша леді США привітала Зеленську і поділилася фото їхньої першої зустрічі з першою леді України, яка відбулася у День матері (8 травня 2022 року). Обидві перші леді зустрілися тоді в Ужгороді, куди перша леді США завітала з неоголошеним візитом.

Олена Зеленська – матір. Захисниця. Гордість її нації. Маяк надії для людей, яких вона любить,
– написала Джилл Байден.

Перша леді України поширила цей допис у сторіс та подякувала Джилл за теплі слова.


Зеленська подякувала Джилл Байден / Фото з її інстаграму

Крім того, раніше Зеленська подякувала Time за це визнання. "Для мене це можливість виявити повагу до всіх українців, що борються сьогодні за нашу країну. Кожен із них – непереможний. А всі разом – сильні та непохитні, як українська земля і весь наш народ. Пишаюсь мати поруч таких братів і сестер. Разом ми – переможці", – написала вона.

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення Олена Зеленська стала обличчям українського народу та потужною фігурою на міжнародній арені. Хоч ніколи не хотіла бути в центрі уваги, адже їй подобалося залишатися за кадром. У нашому матеріалічитайте про те, як дружина президента змінилася ззовні після 24 лютого, як війна закарбувалася на її обличчі та поведінці.

Джерело матеріала
loader
loader