У ЗСУ розповіли, на що була спрямована нічна атака "Шахідами" по Одещині: відео наслідків удару
У ЗСУ розповіли, на що була спрямована нічна атака "Шахідами" по Одещині: відео наслідків удару

У ЗСУ розповіли, на що була спрямована нічна атака "Шахідами" по Одещині: відео наслідків удару

Міська рада Одеси опублікувала відео наслідків нічної атаки військ агресора. Відомо, що наші воїни минулої ночі знищили відразу 10 "Шахідів". Всього ворог випустив 12 дронів.

Російські військові вночі атакували об'єкт рекреаційної інфраструктури

В оперативному командуванні "Південь" підтвердили, що в Одеській області внаслідок атаки дронів було зафіксовано влучання в об'єкт рекреаційної інфраструктури.

Пожежу рятувальні служби оперативно ліквідували. Люди, на щастя, не постраждали.

Наслідки після атаки дронів-камікадзе в Одеській області: відео

В ОК "Південь" пояснили, чому Росія атакувала дронами

Речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк розповіла, що нічна атака дронами-камікадзе на Одеську область була спрямована на пошук і знищення систем ППО, інформує Суспільне.

Прикривалися особливістю регіону, особливістю ландшафту для того, щоб бути максимально непомітними. Намагаються вони все ж таки обдурити нашу протиповітряну оборону та намагаються її вишукати. Саме тому, ми підозрюємо, була така групова атака кількома заходами, щоб спровокувати роботу ППО,
– сказала вона.

За словами речниці, третя хвиля пусків спрацювала по інших цілях. Гуменюк заявила, що Росія поповнює запаси "Шахідів", щоб економити ракети, але точну кількість дронів-камікадзе назвати складно.

Що відомо про нічну атаку на Одеську область

  • Близько 01:50 з'явилося повідомлення, що в напрямку Одеської області летить ракета або фальш-ціль. Виявилося, що це безпілотник.
  • Приблизно о 02:13 з'явилася інформація про вибухи в Одесі, після чого о 3 ночі пролунав відбій повітряної тривоги.
  • Речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що один з об'єктів, в який влучили росіяни – це дитячий комплекс відпочинку.
Теги за темою
Одеська область
Джерело матеріала
loader
loader