Лікарі "Охматдиту" подякували бренду Sleeper за передане лікарні медичне обладнання
Лікарі "Охматдиту" подякували бренду Sleeper за передане лікарні медичне обладнання

Лікарі "Охматдиту" подякували бренду Sleeper за передане лікарні медичне обладнання

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Український бренд Sleeper передав дитячій лікарні "Охматдит" інфузійний шприцевий апарат. За словами лікарів, допомога надійшла в момент, коли лікарня найбільше потребувала такого обладнання. Про це розповіла завідувачка відділення інтенсивної терапії НДСЛ "Охматдит" Наталія Карпенко, передає УНН.

Цитата

“Усе наше відділення, і вся команда “Охматдиту” щиро вдячні компанії Sleeper, яка в такий необхідний час - це був квітень 2022 року, розпал бойових дій в Україні, місті Києві - подарувала нам такі необхідні інфузомати. Ми не знали, скільки буде надходити хворих, ми працювали 24/7. Ми готувалися приймати на різних локаціях карети швидкої допомоги. І саме в той момент ми потребували такого обладнання”, - зазначила Карпенко.

Деталі

Інфузійний шприцевий апарат дає змогу автоматизувати процес подачі ліків і поживних речовин до організму пацієнта, визначивши чіткі дозування і період подачі. Він використовується для введення анестезії, ліків і просто поживних речовин, щоб підтримувати життя пацієнта. Особливо корисний апарат у процесі лікування немовлят, адже він дає змогу чітко визначити об'єм препаратів, що вводяться дитині, й уникнути передозування.

Нагадаємо

У квітні минулого року компанія Sleeper провела благодійну ініціативу "Діти - наше майбутнє" на підтримку дітей, які постраждали від бойових дій. Бренд зібрав 20 тис. дол. і придбав апарат для найбільшого українського дитячого госпіталю "Охматдит".

У квітні цього року Sleeper оголосив благодійну акцію зі збору коштів на протезування постраждалих внаслідок війни. 

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader