Кривав трагедія в Польщі: грабіжник вбив українку і тяжко поранив ножем її 14-річну доньку
Кривав трагедія в Польщі: грабіжник вбив українку і тяжко поранив ножем її 14-річну доньку

Кривав трагедія в Польщі: грабіжник вбив українку і тяжко поранив ножем її 14-річну доньку

Сім'я з Дніпропетровщини намагалася знайти у сусідній країні прихисток від обстрілів росіян

У сусідній Польщі зафіксовано ще один напад на українців: в ніч проти Великодня з 15 проти 16 квітня у місті Легниця озброєний ножем грабіжник проник у будинок, де проживали наші співгромадяни.

Про жахливий випадок розповідає місцеве видання Fakty.lca.

За версією слідства, чоловік хотів пограбувати помешкання, але одна з українок не спала і стала чинити злодієві опір, за що отримала від злочинця декілька смертельних ударів ножем. Почувши крики, прокинулися ще двоє людей — 14-річна донька загиблої та інша мешканка будинку. Злочинець накинувся на них також і поранив ножем.

"Інформація про трагічні події, що сталися в ніч з 15 на 16 квітня в будинку на вулиці Струга, 30, надійшла до поліції близько першої години ночі. Вони одразу ж вирушили на місце. Там вони побачили страшне видовище. На місці події виявлено тіло 37-річної жінки. У жінки були травми грудей та шиї, швидше за все, від гострого ножа. У той же час 14-річну дочку загиблого було доставлено до лікарні в Легниці, також із кількома пораненнями грудей. У цій будівлі була ще одна жінка з пораненнями рук, швидше за все, ножем", — цитує видання Радослава Врембяка, окружного прокурора Легниці.

Постраждалу дівчину ушпиталили з колото-різаними ранами грудей. Наразі їй зробили операцію. Стан дитини важкий, але стабільний.

Поліція одразу розпочала розшук злочинця і знайшла біля будівлі у кущах. Він був весь у крові. Під час обшуку поліцейські знайшли у нього закривавлений ніж. Чоловіка арештувала – ним виявився 36-річний місцевий житель з кримінальним минулим. Підозрюваному пред’явлено звинувачення у вбивстві однієї людини, замаху на вбивство іншої та заподіянні тілесних ушкоджень третьому потерпілому, повідомив окружний прокурор.

За інформацією видання D1, померла — Вікторія Зінченко, мешканка селища Камʼянське у Нікопольському районі Дніпропетровщини, а поранена дівчина — її донька.

У спільноті "с. Кам’янське.(Кар’єр)" в Facebook, повідомили про початок збору коштів на допомогу родині.

Раніше повідомлялося про ще один жахливий випадок з українцями у Польщі: загинули колишній чоловік та співмешканець жінки, а сама вона перебувала у тяжкому стані.

Теги за темою
Польша Вбивство
Джерело матеріала
loader