Медведєв влаштував чергову істерику через "чорний список" росіян у Молдові
Медведєв влаштував чергову істерику через "чорний список" росіян у Молдові

Медведєв влаштував чергову істерику через "чорний список" росіян у Молдові

Голова Радбезу РФ попросив у грубуватій формі президентку країни Майю Санду і прем'єра Речана "поважати" неіснуючий "суверенітет" окупованого Росією Придністров'я. 

Поплічник російського диктатора Дмитро Медведєв влаштував чергову істерику. Цього разу через "чорний список" росіян, яким Молдова заборонила в'їзд в країну, в тому числі на "бан" Кишинева Володимиру Путіну.

Про це він написав у своєму Telegram.

Там голова Радбезу РФ назвав прем'єра Молдови Доріна Речана, який раніше оголосив про рішення уряду, "загадковою істотою". Крім того додав, що російське керівництво у Молдову найближчим часом не збирається. А опісля назвав Молдову неіснуючою країною. 

"А по-друге, і країни такої вже немає. Місцеві начальники її продали Румунії, ставши зрадниками своєї Батьківщини. І з ними немає сенсу ні про що розмовляти. Нехай з ними народ розбирається. І вирішить, нарешті, хто вони - молдавани або румуни", - розмріявся одіозний політик. 

Після шквалу образ Рупор Кремля попросив у грубуватій формі президентку країни Майю Санду і прем'єра Речана "поважати" неіснуючий "суверенітет" окупованого Росією Придністров'я. 

Раніше Медвєдєв пригрозивпровести "парад" Росії у Берліні, а Британію втопити у "морській безодні".

  • Кулеба після нічної атаки РФ нагадав партнерам про F-16 для України
  • У Повітряних силах відповіли, чи використовували Patriot для відбиття ворожої атаки
  • Внаслідок ракетного удару по Умані загинуло двоє дітей

 

Джерело матеріала
loader
loader