Експерт назвав три "контрольні" цілі для ЗСУ під час контрнаступу
Експерт назвав три "контрольні" цілі для ЗСУ під час контрнаступу

Експерт назвав три "контрольні" цілі для ЗСУ під час контрнаступу

За словами експерта, є кілька військових об'єктів, які однозначно підлягають знищенню.

Серед головних цілей при контрнаступі ЗСУ може стати може стати місто-мільйонник Ростов.

Таку думку висловив військовий експерт Роман Світан.

Він вважає, що є як мінімум три території з об'єктами, які необхідно обов'язково ліквідувати. 

"Чому захід в принципі можливий або розглядається, як один з варіантів. Уздовж кордону з Україною є кілька військових об'єктів, які однозначно підлягають знищенню", - зазначив Світан.

Перший з них, за словами Світана, це військові частини, розташовані в районі міста Валуйки. Тоді як друга ціль -  два військові об'єкти на території Брянської області (біля селища Климове та міста Клинці): "через них може бути завдано удару в бік Сумської області та Чернігівської областей", - пояснив Світан. 

"Ну і якщо буде прийнято рішення звільнення Донбасу за рахунок його відрізання від російської території - це самий опитамильний варіант з виходом на Луганськ. А далі, прикриваючись Сіверським Дінцем та Доном, це дуже важливо, прикритися хоча б з одного флангу, вихід на Ростов й Таганрог. Цей варіант теж повинен розглядатися, він, швидше за все, вже врахований", - зазначив експерт.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти змінили свою тактику і думають про оборону захоплених територій.

 

Джерело матеріала
loader
loader