Погрожував вбивством та тягав за волосся: історія конфлікту у Коростені отримала продовження
Погрожував вбивством та тягав за волосся: історія конфлікту у Коростені отримала продовження

Погрожував вбивством та тягав за волосся: історія конфлікту у Коростені отримала продовження

Зокрема, на відео, яке опублікувала постраждала мешканка Коростеня в інстаграмі, видно, як нападник почав тягати її за волосся. Після публікації допису дівчина попросила розголосу ситуації, адже чоловік нібито має зв'язки. Згодом на конфлікт відреагували правоохоронці.

Правопорушнику повідомили про підозру

Слідчі зібрали свідчення та провели необхідні процесуальні дії. А згодом оголосили 59-річному коростенцю про підозру у хуліганстві. Як раніше зазначила дівчина, головним героєм історії був Юрій Вигівський, власник СТО.

28 квітня на вулиці райцентру відбувся конфлікт між кількома місцевими жителями. Під час з’ясування стосунків один з чоловіків завдав тілесних ушкоджень двом жінкам. Зібравши свідчення та провівши інші необхідні процесуальні дії, слідчі поліції оголосили 59-річному коростенцю про підозру у хуліганстві,
– написали в МВС України.

Зазначимо, що таке правопорушення та покарання за нього описані у 296 статті Кримінального кодексу України. Воно карається:

  • штрафом від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян,
  • або арештом на строк до 6 місяців,
  • або обмеженням волі на строк до 5 років.

Однак такі ж дії, вчинені групою осіб, караються обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 4 років.

Сварка виникла через парковку

Варто зазначити, що чоловік вибухнув та вдався до насилля та погроз через незначний конфлікт. За словами постраждалої, її з подругою підвезла мама до товариша, і саме під час паркування виник конфлікт з Юрієм.

Тільки мама почала виїжджати, ззаду її підпер Юрій, вона дала йому проїхати, а коли він проїхав – відразу почав погрожувати та висловлюватися нецензурною лексикою,
– написала дівчина.

Спершу він крикнув, що "вони не знають, куди приїхали і кому перекрили дорогу", а після – зателефонував своїм друзям. Далі за декілька хвилин прибули приятелі чоловіка на мікроавтобусі.

Вони долучилися до погроз жінкам, а згодом й розпустили руки. Ба більше, один з нападників назвався "військовим з Бахмута" та погрожував застосувати зброю.

Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader
loader