Тягали дівчат за волосся і повалили на асфальт: стали відомі нові подробиці конфлікту в Коростені
Тягали дівчат за волосся і повалили на асфальт: стали відомі нові подробиці конфлікту в Коростені

Тягали дівчат за волосся і повалили на асфальт: стали відомі нові подробиці конфлікту в Коростені

Автівка жінки частково обмежила доступ до гаража чоловіка, і він завдав водійці тілесних ушкоджень.

У Коростеніна Житомирщині 28 квітня стався конфлікт між чоловіком та двома жінками. Постраждала виклала в Мережі відео, на якому місцевий мешканець хапає її за волосся та кидає на асфальт. Публікація отримала розголос, а поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. 

Дівчина пояснила, що неприємна ситуація сталася з нею та її мамою. 

"Вся історія почалася з того, що мене з подругою підвезли до нашого товариша. Тільки мама почала виїжджати, позаду її підпер Юрій. Вона дала йому проїхати, а коли він проїхав відразу почав погрожувати та висловлюватися нецензурною лексикою. Крикнувши, що ми не знаємо куди приїхали і кому перекрили дорогу.

Після цього зателефонував своїм друзям. За декілька хвилин приїхав цілий бус чоловіків, які відразу почали кричати, що ми образили Юрія. Кричали, що переїдуть машину та нас разом з нею. Називали нас не дуже етично, а після перейшли до дії", – написала дівчина.

Вона стверджує, що нападник – власник місцевої СТО Юрій Вигівський. За словами постраждалої, один із чоловіків представився "військовим з Бахмута" та погрожував зброєю. 

Що кажуть у поліції

Деталі конфлікту в коментарі ТСН.ua розповіла речниця Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко. Відомо, що конфлікт почався через паркування – жінка на автівці частково обмежила доступ до гаража чоловіка, який потім і завдав їй тілесних ушкоджень.

"Вона від'їхала, він проїхав, а потім все одно вийшов і почав її ображати. Ну а потім конфлікт продовжився вже в більш активній фазі", – зазначили в поліції.

Інформація щодо участі в конфлікті військового та погроз перевіряється, повідомили ТСН.ua. Однак вже встановлено, що жодної зброї під час конфлікту не демонструвалось.

Користувачі в коментарях також звернули увагу на пляшку шампанського поруч із тортом, які фігурують на відео. 

"Очевидно, що ця пляшка немає відношення до чоловіків. Дівчата приїхали привітати з днем народження знайомого. Тому цю пляшку точно не треба пов'язувати з кимось із учасників", – зазначили ТСН.ua в поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення дівчатам легких тілесних ушкоджень. Правова кваліфікація події – ст. 296 (Хуліганство) КК України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, скандал у ресторані в Дніпрі отримав продовження. Проти власниці, яка сварилася з працівниками ТЦК, порушили кримінальну справу.

Джерело матеріала
loader
loader