Дитячий центр в Ужгороді спростував, що не пустив дівчинку на інвалідному візочку
Дитячий центр в Ужгороді спростував, що не пустив дівчинку на інвалідному візочку

Дитячий центр в Ужгороді спростував, що не пустив дівчинку на інвалідному візочку

Дитячий розважальний центр Kids Club в Ужгороді вибачився за інцидент з дівчинкою на інвалідному візочку. Дирекція закладу заявила, що працівники спочатку занадто буквально зрозуміли правило центр, яке забороняє вхід “з колясками”. Дитину впустили і вона безкоштовно провела час у закладі.

- 3 перших днів свого відкриття, ми жодній дитинці з фізичними вадами не відмовили у безкоштовному відвідуванні і дана прикра ситуація з інвалідним візочком відбулася, через те, що працівники не мали досвіду для вирішення даного інциденту і занадто буквально зрозуміли правило «без візочків». Це наша вина і нам прикро, - йдеться 4 травня на сторінці Kids Club у Фейсбук.

За версією дитячого центру, дівчинку в закладі супроводжувала асистент опікуна, а не опікун, яка написала допис у фейсбуці. Непорозуміння, у тому числі, виникло через спілкування асистента опікуна дівчинки іноземною мовою та за допомогою перекладача.

- Дівчина, яка змогла перекласти дану розмову підтверджує, що адміністрація приносила вибачення, - заявили в дитячому центрі.

Заклад також заявив, що змінив інструкції для персоналу.

3 травня керівниця громадської організації "Неємія" Тетяна Мачабелі написала, що дівчинці не дозволили знаходитись у дитячому розважальному центрі у колісному візочку. Мачабелі повідомила журналістам, що вона є опікуном восьмирічної дівчинка. За її словами, у день, коли трапився цей інцидент, персонал закладу не просив вибачення ні у неї, ні у дитини.

На килим та подарунки вихователям: на Рівненщині розгорівся скандал через випускний у дитсадку.

 

Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader
loader