"Контрнаступ ЗСУ йде повним ходом": Пригожин влаштував істерику
"Контрнаступ ЗСУ йде повним ходом": Пригожин влаштував істерику

"Контрнаступ ЗСУ йде повним ходом": Пригожин влаштував істерику

За його версією, наступні у ЗСУ будуть Бєлгородська і Брянська області РФ.

Засновник ЧВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що контрнаступЗСУ уже почався і що українські військові проривають їхні фланги на Бахмутському напрямку.

 Через це очільник терористів влаштував істерику. 

Пригожин заявив, що Зеленський "лукавить", що контрнаступ ЗСУ ще не почався. Він занив, бо нібито "контрнаступ йде повним ходом" і штурмують позиції підготовлені українські військові із сучасною технікою. 

"На Бахмутському напрямку підрозділи ЗСУ заходять у фланги. На жаль, у частині місць це успішно у них виходить", - заявив Пригожин.

В істериці Пригожин заявив, що наступні будуть Бєлгородська і Брянська області з виходом на територію РФ та Запоріжжя.

"Для ЗСУ зараз важливо проламати Бахмутський напрямок. Їм треба спочатку розібратися з Бахмутським напрямком і ПВК "Вагнер", закінчити цю історію і на підйомі зі всіх бойовим духом йти на Запоріжжя, Брянську та Бєлгородську області. Тому, наступ ЗСУ почалося", - заявив Пригожин.

Нагадаємо, видання Politico з посиланням на двох високопосадовців СШАспростовує заяви Пригожина про снарядний голод у його найманців у Бахмуті. Західні журналісти пишуть, що "вагнерівці" володіють значними запасами боєприпасів і зберігають контроль над не менш ніж 85% Бахмута.

Джерело матеріала
loader