«Контрнаступ ЗСУ йде повним ходом». Пригожин впав в істерику
«Контрнаступ ЗСУ йде повним ходом». Пригожин впав в істерику

«Контрнаступ ЗСУ йде повним ходом». Пригожин впав в істерику

Засновник приватної військової компанії «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що контрнаступ ЗСУ уже почався, а українські військові проривають фланги «вагнерівців» на Бахмутському напрямку.

Пригожин заявив, що Зеленський «лукавить», що контрнаступ ЗСУ ще не почався. Ватажок найманців занив, бо нібито «контрнаступ йде повним ходом» і їхні позиції штурмують позиції підготовлені українські військові із сучасною технікою. 

«На Бахмутському напрямку підрозділи ЗСУ заходять у фланги. На жаль, у частині місць це успішно у них виходить», – ниє Пригожин.

В істериці Пригожин заявив, що наступними після витіснення «Вагнеру» з бахмутського напрямку будуть Бєлгородська і Брянська області з виходом на територію РФ та Запоріжжя.

«Для ЗСУ зараз важливо проламати Бахмутський напрямок. Їм треба спочатку розібратися з Бахмутським напрямком і ПВК «Вагнер», закінчити цю історію і на підйомі зі всіх бойовим духом йти на Запоріжжя, Брянську та Бєлгородську області. Тому, наступ ЗСУ почалося», – заявив Пригожин.

Напередодні повідомлялося, що «вагнерівці» покинули Бахмут на Донеччині, втративши приблизно 500 своїх військових. Зранку 9 травня власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин розповів про втечу бійців російської 72 бригади з позицій під Бахмутом. За його словами, вони оголили стратегічний плацдарм.

Джерело матеріала
loader
loader