Як стати сурогатною мамою в центрі Артеміда?
Як стати сурогатною мамою в центрі Артеміда?

Як стати сурогатною мамою в центрі Артеміда?

Безпліддя у світі

Проблема безпліддя незаслуженно відійшла на другий план порівняно з іншими захворюваннями. Відповідно до інформації Всесвітньої організації охорони здоров'я, від безпліддя страждають близько 48,5 мільйона пар у світі. Уявіть собі, це трохи більше, ніж все населення України чи Іспанії. Мова йде про кожного шостого жителя планети, який має проблеми з репродуктивним здоров'ям. За цими цифрами – долі людей, які роками намагаються вибороти у хвороби своє право на батьківство.

Єдине, що дає таким людям надію – невпинний розвиток галузі репродуктології та допоміжних репродуктивних технологій лікування безпліддя. Поміж них – сурогатне материнство, яке покликане допомогти людям у безнадійних ситуаціях, дати можливість стати батьками рідної дитини та створити повноцінну сім'ю. Тому сьогодні сурогатне материнство – це одне із найбільших досягнень людства в розвитку медичних технологій.

Що таке сурогатне материнство

Сурогатне материнство практикують з кінця 70-х років минулого століття, тому за цей час метод обріс байками та міфами. Що ж таке сурогатне материнство насправді?

Сурогатне материнство – це революційна репродуктивна технологія, при якій в зачатті дитини беруть участь зазвичай троє людей: батько та мама, які надають свою сперму та яйцеклітини для запліднення, та сурогатна мати, яка погоджується виносити і народити дитину. Якщо чоловік або жінка мають проблеми зі своїм генетичним матеріалом – у процес залучають донорів сперми або яйцеклітин. Важливо звернути увагу, що яйцеклітини сурогатної мами використовувати для запліднення заборонено. Тому жодного рідства сурмама та дитина, яку вона виношує, не мають.

Цей метод зазвичай застосовується в ситуаціях, коли жінка через проблеми зі здоров'ям не може самостійно виносити дитину.

В Україні сурогатне материнство абсолютно законне, тому брати участь у таких програмах до нас приїздять подружні пари з усього світу.

Як стати сурогатною мамою?

В Україні сурогатне материнство діє на комерційній основі, тому сурогатні мами отримують за участь у програмі пристойні гонорари. Бажання допомогти і заробити значні кошти – основні причини, які спонукають жінок стати сурогатною мамою. Але чи достатньо лише сильного бажання, щоб стати сурогатною мамою? Ні. До кандидаток, які бажають взяти участь у програмі, існує ряд вимог:

  • вік сурогатної мами – від 19 до 36 років, оскільки цей віковий діапазон вважається найбільш оптимальним для успішної вагітності та пологів;
  • жінка повинна мати свою рідну дитину як доказ того, що вона може без проблем виносити і народити малюка;
  • у програму не беруть жінок із серйозними проблемами зі здоров'ям та шкідливими звичками;
  • якщо кандидатці до 33 років, і вона має не більше двох дітей, то можна стати сурогатною мамою і після одного кесаревого розтину;
  • важливо мати позитивний резус-фактор крові, оскільки у жінок з негативним резус-фактором існує ризик виникнення резус-конфлікту з плодом під час вагітності;
  • в програмі сурогатного материнства можуть брати участь тільки українські громадянки.

Центр Артеміда шукає сурогатних мам

У центрі сурогатного материнства "Артеміда" жінки отримують одні з найвищих виплат в Україні. Тому бути сурмамою в Артеміді – це більше, ніж просто можливість для жінок, які хочуть допомогти іншим стати батьками. Це чудовий спосіб поліпшити своє фінансове становище. Загальна сума гонорару, яку ми пропонуємо, становить до 26 000 євро.

Вартість всіх медичних витрат під час програми несуть біологічні батьки. У нашому центрі сурогатні мами отримують медичну, юридичну та організаційну підтримку від кращих фахівців столиці. Фінансова винагорода для сурмам зазначається у додатку до офіційного договору. У нас діє програма доплат та бонусів.

Приєднуйтесь до нашої команди сурогатних мам! Дізнатися більше про програму сурогатного материнства в Артеміді або заповнити заявку на участь можна на офіційному сайті центру.

Джерело матеріала
loader
loader