ДТП із депутаткою Київради: Суд вилучив у Ар'євої права
ДТП із депутаткою Київради: Суд вилучив у Ар'євої права

ДТП із депутаткою Київради: Суд вилучив у Ар'євої права

Суд ухвалив тимчасово вилучити посвідчення водія у депутатки Київради, яку підозрюють у скоєнні ДТП у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Пояснюємо складні речі простими словами – підписуйся на наш YouTube

Повідомляється, що Шевченківський районний суд Києва на два місяці обмежив право керування транспортним засобом депутатки Київради, яка підозрюється у скоєнні ДТП у стані наркотичного сп'яніння з тяжкими наслідками.

Суд також ухвалив вилучити у підозрюваної посвідчення водія та передати його на зберігання слідчому на період тимчасового обмеження.

ДТП сталося у Києві 27 листопада 2022 року. Слідство стверджує, що підозрювана керувала автомобілем у стані наркотичного сп'яніння і на пішохідному переході збила жінку-пішохода, завдавши їй тяжких тілесних ушкоджень.

Як стало відомо 23 травня, йдеться про ДТП за участю депутатки Ярини Ар'євої із фракції Європейської солідарності, яка підтвердила, що стала учасницею ДТП, проте заперечує, що була "під наркотиками". У прокуратурі, однак, сьогодні заявили, що зібрано всі необхідні підтвердження.

Ар'єва – дочка депутата Верховної Ради Володимира Ар'єва із парламентської фракції Європейська солідарність.

  • 22 лютого 2023 року нардеп Олександр Трухін у суді визнав свою провину у спробі підкупити поліцейських після ДТП із постраждалими, наступного дня Верховна Рада позбавила його мандата.
  • 7 квітня в ДТП загинув колишній народний депутат чотирьох скликань Володимир Стретович.

Також читайте: Нардеп від Слуги народу повідомив, що став учасником смертельної ДТП

Теги за темою
депутат Наркотики
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader