Чоловік зі зростом 172 см зробив операцію з подовження ніг: який він зараз має вигляд
Чоловік зі зростом 172 см зробив операцію з подовження ніг: який він зараз має вигляд

Чоловік зі зростом 172 см зробив операцію з подовження ніг: який він зараз має вигляд

Він зізнався, що раніше не почувався чоловіком.

Чоловік із Німеччини переніс три операції, щоб стати вищим, оскільки раніше він "не почувався чоловіком".

21-річний хлопець, зріст якого до цього був 172 см, зізнався, що через свій зріст він почувався "кастрованим", тому він вдався до складних операцій, щоб спробувати вирішити проблему.

Своїм досвідом він ділиться з юзерами в TikTok.

@le_tremba If you have any questions, please write via Insta#limblengthening #height #shortpeopleproblems #newlife #dreamscometrue #istanbul ♬ original sound -

Операція, заради якої блогер вирушив до Туреччини, теж непросте завдання, оскільки вона включає навмисне ламання ніг і вставлення магнітних цвяхів для їх подовження. Це не відбувається одразу, оскільки кісткам, м'язам, шкірі та нервам потрібен час, щоб розтягнутися.

@le_tremba 182,5cm rn (+10cm) #limblengthening #height #heightproblems #shortpeopleproblems #trends #fy #istanbul #livelifetaller #viral #foryou #tall #surgery #motivation #xybca #mindset ♬ original sound - Joey

Але для Леона біль, безумовно, коштував того: "Найголовніше для мене, як для чоловіка, бути впевненим у собі, вільним і задоволеним. Говорити, що зріст не має значення, - брехня".

Тепер чоловік вже став вищим на 18 см. Він має зріст 190 см.

@le_tremba Give me 2 months and I'll walk normally@LiveLifeTaller #limblengthening #height #shortpeopleproblems #heightproblems #heightdifference #livelifetaller #foryou #viral #körpergröße #fy #surgery #istanbul #beauty ♬ What It Is - Solo Version - Doechii

Косметична операція з подовження кінцівок доступна лише в приватних клініках, і даних про конкретні фактори ризику, пов'язані з цією процедурою, небагато.

Тим не менш, існують ризики, які можуть статися від будь-якої процедури, такі як інфекції, реакції на анестезію та крововтрата.

Крім медичних ризиків, операція також є дорогою. Але попри це, ця процедура, схоже, набирає популярності, і все більше людей обирають її.

Доктор Шахаб Махбубіан, хірург із Каліфорнійського інституту збільшення зросту, повідомив, що кількість операцій, які він планує провести, збільшилася більш ніж удвічі цього року. Якщо 2022-го на операцію прийшло 20 людей, то 2023-го у нього вже заплановано 50 таких процедур.

Джерело матеріала
loader