Зеленський приїхав до Одеси та провів нараду з силами оборони
Зеленський приїхав до Одеси та провів нараду з силами оборони

Зеленський приїхав до Одеси та провів нараду з силами оборони

Президент України Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до Одеси. Він провів нараду з військовим командуванням та керівниками правоохоронних органів щодо актуальної ситуації в області. Про це повідомляє прес-служба Зеленського.

- У ході наради обговорювалися питання відновлення пошкодженої внаслідок російських обстрілів енергетичної інфраструктури та забезпечення її стабільного функціонування, перезапуску ключових підприємств в умовах воєнного стану, забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб та реабілітації військових, - повідомили в Офісі президента.

Зеленський також відзначив роботу обласного управління Служби безпеки України щодо протидії розвідувально-вибуховій діяльності окупантів. До того ж, президент представив новопризначеного голову Одеської ОВА Олега Кіпера. Він зазначив, що у пріоритетних областях України з точки зору безпеки – фронтових – мають працювати люди, які мають військовий досвід чи досвід роботи у правоохоронних органах.

31 травня президент підписав указ про призначення Олега Кіпера на посаду голови Одеської обласної військової адміністрації. До цього Кіпер був керівником Київської міської прокуратури.

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader