Кількість жертв удару РФ по Кривому Розі зросла до 12: у лікарні помер постраждалий чоловік
Кількість жертв удару РФ по Кривому Розі зросла до 12: у лікарні помер постраждалий чоловік

Кількість жертв удару РФ по Кривому Розі зросла до 12: у лікарні помер постраждалий чоловік

У Кривому Розі зросла кількість жертв російського терористичного ракетного удару. Станом на ранок 14 червня відомо про 12 загиблих – уночі від отриманих опіків, несумісних із життям, помер 67-річний чоловік.

На місці теракту тривають роботи з ліквідації наслідків ракетного удару. Про це у Telegram повідомив голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

За його словами, постраждалим надається необхідна допомога, працюють усі служби. До ліквідації наслідків теракту, в ході якого було завдано удару крилатою ракетою по багатоповерховому житловому будинку, залучено 40 бригад комунальників.

Вілкул зазначив, що вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи Кривого Рогу працюють стабільно. Також мер додав, що водопостачання Південного водосховища здійснюється виключно на резервах, тож нагадав про необхідність максимальної економії води.

Подробиці про обстріл у Кривому Розі
Руйнування
Приліт був по житловому будинку
Через російських терористів загинули цивільні
Багатоквартирний будинок після ворожої атаки
Усі відповідальні за злочин повинні понести покарання

Зазначимо, російські воєнні злочинці вночі 13 червня завдали ударів по Кривому Розі, один із яких припав на багатоквартирний будинок. На місцях прильотів спалахнули пожежі, 11 людей загинуло. Станом на 19.30 13 червня відомо про 36 постраждалих, з них 12 у лікарні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, серед жертв російських терористів у Кривому Розі – вчитель молодших класів та його дружина, яким було по 22 роки. Ворожа ракета вбила їх, коли молоде подружжя мирно спало у власній квартирі.

Також у мережі з'явилися моторошні кадри наслідків прильоту у Кривому Розі, який припав на житлову п'ятиповерхівку. Мешканці розповіли, як тікали із зруйнованих квартир.

Крім того, під час атаки вночі 19 травня окупанти влучили по приватному промисловому підприємству у Кривому Розі. Там спалахнуло кілька будівель, постраждала 64-річна жінка, яку госпіталізували у тяжкому стані.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader