В Одесі оголосили 15 червня днем жалоби
В Одесі оголосили 15 червня днем жалоби

В Одесі оголосили 15 червня днем жалоби

В Одесі у зв'язку з нічною ракетною атакою, що спричинила жертви серед населення, оголосили 15 червня днем жалоби.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Геннадій Труханов, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу міськради.

«З метою вшанування пам’яті загиблих в умовах повномасштабної військової агресії російської федерації проти України, у зв’язку із трагедією, яка сталася в ніч з 13 на 14 червня 2023 року внаслідок ворожої атаки на місто Одесу та призвела до загибелі людей, 15 червня 2023 року оголошено днем жалоби у місті Одесі», - йдеться у документі.

Цього дня на будівлях виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Одеської міської ради буде приспущено державний прапор України та прапор м. Одеси з жалобними стрічками.

Підприємствам, установам, організаціям міста незалежно від форми власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Як повідомлялося, у ніч проти 14 червня російська окупаційна арміяспрямувала чотири «Калібри» по цивільній інфраструктурі Одеси. Пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та магазини. Загинули 3 людини, 13 дістали поранення.

Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader
loader