Росіяни знову вдарили по будинках, кількість жертв зросла: подробиці та кадри нових обстрілів
Росіяни знову вдарили по будинках, кількість жертв зросла: подробиці та кадри нових обстрілів

Росіяни знову вдарили по будинках, кількість жертв зросла: подробиці та кадри нових обстрілів

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко розповів про оперативну ситуацію в області станом на ранок 17 червня.

Так, на Волноваському напрямку росіяни 20 разів обстріляли Вугледар та околиці міста, пошкодили будинок і господарчі споруди у Богоявленці. Що стосується Донецького напрямку, то там напередодні ввечері Курахове потрапило під обстріл з Градів, в Авдіївці впродовж ночі відбувалися поодинокі обстріли.

"На Горлівському напрямку пошкоджено 3 приватні будинки, 2 багатоповерхівки та 2 адмінбудівлі у Нью-Йорку, а також школа і будинок у Торецьку. Під вогнем — околиці Часовоярської громади. На Лисичанському напрямку зруйновано 3 будинки у Сіверську, зафіксовано 6 обстрілів Лиманської громади", — додав очільник Донецької ОВА.

За добу кількість жертв росіян на Донеччині зросла на одного загиблого. Всього за час повномасштабного вторгнення окупанти вбили 1563 людей у Донецькій області, ще 3702 - поранили. Це дані без урахування Маріуполя та Волновахи - там наразі неможливо встановити точну кількість жертв.

Тим часом голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що ворог продовжує беззупинно обстрілювати Нікопольщину. Під вогнем артилерії знову опинилися Марганецька громада та Нікополь. У місті пошкоджене комунальне підприємство, 8 приватних будинків. Понівечені господарські споруди та лінії електропередач. Жінка, яка отримала поранення вчора ввечері, ушпиталена. Її стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Останні новини України:

Путін відреагував на контрнаступ ЗСУ.

З'явилися важливі новини з Бахмута на тлі українського наступу.

Росіяни стягують резерви і бомблять з повітря.

Теги за темою
Донецька область
Джерело матеріала
loader