Направили з центру зайнятості: як інженера, який вітав Росію у Торезі прийняли на роботу в Києві
Направили з центру зайнятості: як інженера, який вітав Росію у Торезі прийняли на роботу в Києві

Направили з центру зайнятості: як інженера, який вітав Росію у Торезі прийняли на роботу в Києві

Чоловік, який опікувався укриттями, починав майстром ремонтно-технічної дільниці.

В Солом’янській РДА розповіли деталі працевлаштування Дениса Янієва, який брав активну участь у антиукраїнських мітингах та організовувала псевдореферендум у Торезі, а зараз у Києві працює головним інженером житлово-експлуатаційної дільниці №901 і опікується станом укриттів, які знаходяться на території вказаної дільниці.

"Повідомляємо, що Янієв Денис Іванович був прийнятий на роботу за направленням Подільського районного центру зайнятості в Києві від 28.07.2015 № 02691507010082003 майстром ремонтно-технічної дільниці житлово-експлуатаційної дільниці № 903 комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району" з 4 серпня 2015", – повідомив у відповіді для сайту ТСН.ua Євген Малий, заступник голови Солом’янської РДА.

Він додає, що Денис Янієв на час прийняття на роботу судимостей не мав. Від 8 серпня 2019 року Янієв переведений на посаду головного інженера житлово-експлуатаційної дільниці № 901.

Про ухвалення стосовно Дениса Янієва вироку Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 01.06.2021, підприємству стало відомо з месенджерів та соціальних мереж лише 14 червня цього року.

"15 червня комунальним підприємством "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району" було направлено лист до СБУ для проведення перевірки даного працівника. З 19 червня Дениса Янієва звільнено з займаної посади", – повідомив нам заступник голови Солом’янської РДА.

Раніше повідомлялося, що у Києві інженер, який опікується укриттями та бомбосховищами, брав активну участь у антиукраїнських мітингах та організовувала псевдореферендум у Торезі (місто окуповане від 2014 року, нова назва після декомунізації - Чистякове).

Після цього у столиці розпочали масову перевірку укриттів.

  • Зачинені та фейкові укриття на мапі: у поліції прокоментували підозру чиновнику КМДА
  • Для укриття в Києві закупили 300 барабанів майже на мільйон: куди пішли гроші на бомбосховища
  • "Просто жахіття, як у тюрмі": який вигляд має укриття в Києві, де хотіли купити барабани і сковорідки (фото, відео)
Джерело матеріала
loader
loader