На Херсонщині через ворожий обстріл вигоріло 10 гектарів ячменю
На Херсонщині через ворожий обстріл вигоріло 10 гектарів ячменю

На Херсонщині через ворожий обстріл вигоріло 10 гектарів ячменю

На Херсонщині через ворожі обстріли вигоріло 10 га врожаю ячменю біля селища Комишани. В обласному центрі під обстріл потрапили житлові квартали.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області

«У смт Антонівка через ворожі обстріли пошкоджено будинки на 9 вулицях, поранено 36-річного чоловіка та жінок віком 81 і 60 років. Біля смт Комишани під час ворожого обстрілу на полі вигоріло 10 га врожаю ячменю», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в обласному центрі під ворожий обстрілпотрапили цивільні будівлі у мікрорайонах Корабел, ХБК, Північний та у передмістях, люди виявляли залишки боєприпасів та нерозірвані снаряди у дворах та городах. Зафіксовано пошкодження багатоповерхових та приватних будинків, кафе, гаражів та автомобілів.

Російські війська, додали в поліції, вчергове обстріляли з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, БПЛА Бериславський та Херсонський райони, Херсон і його передмістя.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія минулої доби, 27 червня, здійснила 72 обстріли Херсонської області, троє людей дістали поранення.

Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader