KUHN AUTOSPRAY. Як імпульсне обприскування може зекономити гроші аграрія?
KUHN AUTOSPRAY. Як імпульсне обприскування може зекономити гроші аграрія?

KUHN AUTOSPRAY. Як імпульсне обприскування може зекономити гроші аграрія?

Високу ефективність захисту рослин можна отримати завдяки використанню технічно досконалих обприскувачів, які обладнані інноваційними системами контролю всіх параметрів роботи агрегату. При цьому важливо використовувати не лише високоякісні препарати, а й правильно вибрати розпилювачі.

У 2019 році компанія KUHN представила нову систему диференційованого внесення добрив AUTOSPRAY з регулюванням розміру краплі, більшим робочим діапазоном та компенсацією на поворотах, що дозволяє здійснювати високоточне внесення.

Для точного обприскування потрібно забезпечити два показники: вибір правильної норми витрати препарату та розмір краплі. Останній показник є перевагою системи AUTOSPRAY, яка контролює розмір краплі, незважаючи на зміну швидкості та погодні умови.

Під кожен препарат є свій розмір краплі, щоб він максимально спрацював. Оптимальні умови для обприскування — це температура до 25°С, швидкість вітру для щілинних розпилювачів 3 м/c, у випадку інжекторних — до 5 м/с за вологості 60%. 

«Звичайно, ідеальні умови і практика є різними речами. Тому основною перевагою системи AUTOSPRAY є контроль та регулювання розміру краплі під час розпилення незалежно від умов», — зазначає комерційний менеджер «КУН-Україна» Дмитро Довженко.

Кожна форсунка системи має різний розмір крапель, які відповідають стандартам ІSО. 


Джерело матеріала
loader
loader