Група компаній "Здоров’я" у червні передала для захисників лікарські засоби на суму понад 1 млн грн та квадрокоптери
Група компаній "Здоров’я" у червні передала для захисників лікарські засоби на суму понад 1 млн грн та квадрокоптери

Група компаній "Здоров’я" у червні передала для захисників лікарські засоби на суму понад 1 млн грн та квадрокоптери

З перших днів повномасштабного вторгнення група компаній "Здоров’я" з ініціативи голови наглядової ради Олександра Доровського допомагає армії. Підприємство забезпечує медпрепаратами заклади, де лікуються наші солдати. А також постійно закуповує необхідну техніку за запитом військових.

Для відновлення наших поранених захисників група компаній "Здоров’я" постійно надає препарати медичним і військовим закладам. Загальна вартість переданих у червні ліків перевищила 1 млн грн. Допомогу спрямували до клінічних лікарень №27 і №13 та Національного інституту терапії ім. Л. Т. Малої НАМНУ у Харкові, а також до Запорізької обласної клінічної лікарні. Потрібні медпрепарати отримали Інститут кардіології, клінічної та регенеративної медицини ім. Академіка М. Д. Стражеска НАМНУ, Київська клінічна лікарня на залізничному транспорті №2, Міністерство оборони України, військові частини.

Також на потреби ЗСУ закупили понад 20 квадрокоптерів. Ці "пташки" вже допомагають звільняти наші території, а головне – бережуть життя захисників, даючи їм можливість вести розвідку з безпечного місця.

За час війни група компаній "Здоров’я" стала надійним тилом і підтримкою для підрозділів ЗСУ – неодноразово допомагали технікою, машинами й обладнанням. Для виконання військових задач передали майже 20 автомобілів, у тому числі броньований автомобіль Mercedes G-500 для спеціального підрозділу. А крім того ще автобус та екскаватор. Компанія надала фінансову допомогу для ремонту машин для ППО та придбала комплекти технічного обладнання для автомобілів (домкрати, набори інструменту, аптечки).

До цієї справи долучаються і працівники — централізовано й особисто. Співробітники самостійно виготовляли окопні свічки й буржуйки для захисників. Протягом перших трьох місяців бойових дій було закуплено продуктів та виготовлено понад 5000 обідів для військових у Харкові. Ця ініціатива підтримується і до сьогодення.

"Допомога нашим військовим стала частиною нашого життя. Й ми робитимемо це, доки буде така необхідність. Адже доки наші захисники тримають оборону, маємо змогу працювати, підтримувати економіку країни, створювати робочі місця та проводити нашу іншу соціально-відповідальну діяльність: допомогати дітям і незахищеним верствам населення", – наголосив Олександр Доровський, голова наглядової ради фармацевтичної компанії "Здоров’я".

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти Obozrevatel гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики  хвороб та  визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader