Під Бахмутом загинув відомий шеф-кухар та художник зі Львова
Під Бахмутом загинув відомий шеф-кухар та художник зі Львова

Під Бахмутом загинув відомий шеф-кухар та художник зі Львова

На війні з російськими окупантами під Бахмутом загинув шеф-кухар, художник та блогер зі Львова Андрій Гудима. Про це повідомила його колишня дружина Уляна Сурмай.

- Все, про що я молилась в останні дні - щоб ти з‘явився у мережі. Щоб почитав повідомлення і переглянув фоточки від Юляшки, на які вона чекала відповідей і постійно питала - «чого тато не відповідає?». Побачив скріни наших з нею переписок, від яких ти б посміхнувся, і тобі б стало так тепло на серці. Але там застигло - востаннє у п’ятницю, о 01.07… Ваші стосунки з доцею були такі ніжні, такі зворушливі, такі близькі. Її великий всесвіт, в якому вона завжди найважливіша. Я знаю, скільки гарних слів скаже про тебе родина, друзі, побратими.. Усі, кому пощастило бути частинкою твого життя, чи просто знати тебе, - йдеться у дописі Уляни.

Попрощатися з Андрієм Гудимою можна буде у Львові 6 липня об 11:00 в Гарнізонному храмі апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Поховання відбудеться на Личаківському кладовищі (Марсове Поле) о 12:00.

Андрій Гудима був бренд-шефом у популярному львівському пивному ресторані Re: bro. Також він нещодавно розпочав співпрацю із "Видавництвом Старого Лева". Саме зараз видавництво готує до друку книгу Андрія "69 спецій для серця". Вона вийде вже посмертно.

Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
loader