Росіяни обстріляли з артилерії Херсон: є жертви
Росіяни обстріляли з артилерії Херсон: є жертви

Росіяни обстріляли з артилерії Херсон: є жертви

Пошкоджено будинки.

У вівторок, 4 липня, близько 6:00 російські окупаційні війська здійснили артобстріл міста Херсон. Є жертви серед мирного населення. 

Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

Внаслідок ранкового удару по Херсону загинуло двоє містян. Чоловік і жінка отримали травми несумісні із життям. Дані щодо постраждалих уточнюються, додають в Офісі. Крім того, пошкоджено житлові будинки.  

На місці події працюють правоохоронці. За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

До слова, голова ОВА Олександр Прокудін повідомив, що за минулу добу армія РФ здійснила 68 обстрілів, випустивши 402 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", авіації та  БПЛА. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області. По місту Херсон ворог випустив 35 снарядів. Шестеро людей дістали поранення.

Як повідомлялося, внаслідок удару окупантами у понеділок, 3 липня, по п'ятиповерховому будинку у Сумах кількість жертв зросла до трьох осіб. Четверо людей залишаються в лікарнях.

  • ЗСУ ведуть контрнаступ на чотирьох ділянках фронту: деталі від ISW
  • Повітряна тривога: існує загроза застосування дронів і ракет у низці областей Оновлено
  • Загарбники атакували 9 громад Сумщини: є загиблі й десятки поранених
Джерело матеріала
loader
loader