В додатку Monobank повертають кошти за квитки на "Укрзалізницю": як отримати гроші
В додатку Monobank повертають кошти за квитки на "Укрзалізницю": як отримати гроші

В додатку Monobank повертають кошти за квитки на "Укрзалізницю": як отримати гроші

Клієнтам Monobank дозволили покривати вартість залізничних квитків накопиченими милями. Таке нововведення стане у пригоді в умовах, коли через війну в Україну все не літають цивільні літаки.

Послугою можуть скористатися власники карток класів Iron та Platinum, оскільки тільки для них доступне накопичення миль. “Просто виберіть покупку залізничних квитків з виписки, яку необхідно погасити милями, і вартість квитків зарахується назад на картку", – пояснили в "Укрзалізниці".

Милі – це різновид бонусних балів за те, що клієнт банку розраховуєтеся карткою. Згідно з умовами, Monobank повертає 15 миль з кожної 1 тис. гривень у чеку.

Клієнти мають змогу обрати між двома бонусними програмами: накопиченням миль чи кешбеком. Та відмінність від кешбеку полягає в тому, що милі нараховуються за будь-які покупки і залежать лише від суми оплати. Таким чином, як правило, милі накопичуються швидше.

Але раніше їх можна було витрачати лише на авіаквитки, що після 24 лютого 2022 року стало не всім доречно, оскільки під час військового стану більшості чоловіків заборонений виїзд за кордон взагалі.

Необхідно пам’ятати, що погасити милями можна квитки, що були оплаче протягом останніх 12 місяців (на блокування коштів послуга не розповсюджується).

Також варто зважати на те, що милі списуються лише кратно тисячі гривень. Тобто, за погашення квитка на 700 чи 1700 гривень буде списано 1000 або 2000 миль та зараховано на карту 700 чи 1700 гривень відповідно. В обох випадках податки за операцію сплачуються банком.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, як шахраї ошукують клієнтів Monobank. Вони створюють багато сторінок у соцмережах від імені фінустанови, на яких повідомляють про начебто подарункові 300 грн кожному українцю.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader