Росіяни знову влучили по житлових будинках, є загиблі та багато поранених: кадри руйнувань
Росіяни знову влучили по житлових будинках, є загиблі та багато поранених: кадри руйнувань

Росіяни знову влучили по житлових будинках, є загиблі та багато поранених: кадри руйнувань

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко розповів про оперативну ситуацію в області станом на ранок 11 липня.

На Донецькому напрямку одна людина загинула, а троє отримали поранення у Гострому Курахівської громади. Протягом доби також відбувалися обстріли Новомихайлівки в Мар'їнській громаді.

На Горлівському напрямку в Торецьку одна людина загинула і одна отримала поранення, а також пошкоджено 14 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджено два будинки, а в Предтечиному в Костянтинівській громаді пошкоджено адмінбудівлю. Зафіксовані обстріли Клебан-Бика в Іллінівській громаді та околиць Соледарської громади.

Що стосується Лисичанського напрямку, там пошкоджено два будинки у Зарічному Лиманської громади, а також були перебиті лінії електропередач у Юрківці Миколаївської громади.

На Волноваському напрямку російські сили обстріляли Вугледар 14 разів з артилерії та один раз обстріляли Новоукраїнку. На щастя, ці обстріли не спричинили жертв.

За добу, 10 липня, російські загарбники вбили трьох жителів Донеччини: одного у Гострому, одного у Авдіївці та одного у Торецьку. Ще сім осіб отримали поранення. Загалом, з початку повномасштабного вторгнення окупанти вбили 1609 людей у Донецькій області, а ще 3830 людей отримали поранення. Проте ці дані не враховують Маріуполь та Волноваху, де наразі неможливо точно встановити кількість жертв.

Останні новини України:

Росіяни вночі атакували Київ.

Також повідомлялось про великі втрати кадирівців під Бахмутом.

Крім того, Politeka.net писала, як Валерій Залужний виглядав до повномасштабного вторгнення рф.

Теги за темою
Донецька область
Джерело матеріала
loader
loader