Росіяни скинули на місто авіабомбу, під ударом одразу кілька будинків: кадри та подробиці нової атаки
Росіяни скинули на місто авіабомбу, під ударом одразу кілька будинків: кадри та подробиці нової атаки

Росіяни скинули на місто авіабомбу, під ударом одразу кілька будинків: кадри та подробиці нової атаки

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко розповів про оперативну ситуацію в області станом на ранок 15 липня та про руйнування внаслідок чергової низки обстрілів.

Повідомляється, що на Горлівському напрямку ворог скинув авіабомбу ФАБ-250 на місто Торецьк, що призвело до пошкодження двох будинків і спорткомплексу. В Часовоярській громаді пошкоджено чотири будинки, а в Костянтинівці ще один.

На Лисичанському напрямку в селі Званівка один будинок був зруйнований, а ще один отримав пошкодження. Крім того, в Сіверську один будинок постраждав від російських обстрілів. Також було зафіксовано 18 обстрілів у Лиманській громаді.

На Волноваському напрямку ворожі сили здійснили 17 обстрілів по місту Вугледар, використовуючи артилерію. На щастя, в результаті цих обстрілів не було жертв. На Донецькому напрямку протягом ночі окупанти здійснювали окремі обстріли міста Авдіївка.

За 14 липня вдалося встановити інформацію щодо одного цивільного, убитого росіянами, — у Нескучному. Загалом, з початку повномасштабного вторгнення окупанти вбили 1611 людей у Донецькій області, ще 3846 людей — поранили. І це дані без врахування Маріуполя та Волновахи, де неможливо точно встановити кількість жертв.

Додамо, в пресслужбі Повітряних сил України повідомили, що в ніч на 15 липня противник атакував шістьома безпілотниками з південного напрямку. Українським захисникам вдалося знищити чотири ворожі ударні дрони «Shahed-136/131».

Останні новини України:

Після кривавої стрілянини оголошено спецоперацію - українців попередили про небезпечного злочинця.

Також повідомлялось, що експерт, що чекає на Путіна перед смертю.

Крім того, Politeka.net писала про важкі наслідки нічної атаки окупантів на мирні міста України.

Теги за темою
Донецька область
Джерело матеріала
loader