ALFA Smart Agro розширює лінійку гербіцидів
ALFA Smart Agro розширює лінійку гербіцидів

ALFA Smart Agro розширює лінійку гербіцидів

На ринок України виходять два нових ґрунтових гербіциди ALFA Smart Agro для захисту посівів ріпаку: Кампус (пропізохлор, 720 г/л) та Левіас (кломазон, 480 г/л).

Таким чином компанія закриває потребу аграріїв у якісних препаратах даного сегменту, що мають помірну вартість гектарного обробітку і при цьому широкий спектр дії, говориться у повідомленні виробника.

Зазначається, що Кампус і Левіас розроблені науковцями ALFA Smart Agro як гербіциди, що ідеально поєднуються у баковій суміші. За сумісного застосування вони посилюють дію один одного і забезпечують ще кращий результат в полі.

«Компанія ALFA Smart Agro першою в Україні показала аграріям важливі переваги пропізохлору в поєднанні з іншими активними компонентами, створивши такі гербіциди як Оскар Преміум та Оскар Пауер (які нині є лідерами ринку в своєму сегменті). Тому можемо говорити про те, що науковці ALFA Smart Agro мають найвищий рівень експертизи щодо можливостей даної діючої речовини при застосуванні в умовах України», — додали в компанії.

Уточнюється, що Кампус — високоселективний гербіцид, який може застосовуватися як ґрунтово, так і до 4 листків ріпаку. Що стосується гербіциду Левіас, то серед його переваг — потужний контроль широкого спектру однорічних дводольних бур’янів та низька вартість гектарної обробки. 

«За результатами досліджень, де порівнювалася ефективність 22 варіантів ґрунтового захисту ріпаку, композиція Кампус + Левіас демонструє найкращі результати за спектром дії, тривалістю захисту та потужністю впливу на бур’яни. Зокрема, Кампус + Левіас проявляють максимальну ефективність проти лободи білої», — додають у компанії.


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Компанія займає лідируючі позиції на ринку ЗЗР України, у т. ч. за площами застосування препаратів.

Джерело матеріала
loader
loader