На війні загинув актор «Носорога» Євген Світличний
На війні загинув актор «Носорога» Євген Світличний

На війні загинув актор «Носорога» Євген Світличний

На війні загинув актор «Носорога» Євген Світличний

Йому було 29 років.

На фронті у війні проти російських окупантів загинув актор Євген Світличний. Він втілив образ персонажа Карася у фільмі «Носоріг». Про смерть воїна повідомили представники 1-шої окремої штурмової роти ДУК ПС «Вовки Да Вінчі».

Військові повідомили, що під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку, окрім Євгена «Жеки» Світличного, загинули: Володимир «Електрик» Паращишин, Юрій «Кріс» Кріса, Олексій «Тихий» Найда. Також у боях під Бахмутом життя за Батьківщину віддав Давид «Вольт» Іщенко.

«Кожна загибель воїна — велика втрата для нації, кожна загибель Вовка — велика втрата для зграї. Памʼятаємо і мстимо», - йдеться у дописі.

Про втрату побратима написав режисер фільму «Носоріг» Олег Сенцов, який зараз також боронить Україну у лавах ЗСУ.

Дружина Сенцова Вероніка Вельча також сказала про втрату свого друга.

«Дуже болюча втрата. Женю знала з фільму «Носоріг»… таким його хочу завжди памʼятати. В стильних штанцях, метелику та окулярах. Євген Світличний. Світлий та талановитий. Боровся з ворогом до останнього подиху. Нажаль, той подих виявився дуже передчасним… Спочивай з миром, друже», - написала вона.

Нагадаємо, на фронті загинув 34-річний майстер спорту міжнародного класу з фехтування Денис Борейко. Він був членом національної збірної України, чемпіоном України, призером чемпіонатів світу та Європи.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader