Ребел Вілсон потрапила до лікарні через невдалий трюк на зйомках нового фільму
Ребел Вілсон потрапила до лікарні через невдалий трюк на зйомках нового фільму

Ребел Вілсон потрапила до лікарні через невдалий трюк на зйомках нового фільму

Австралійська зірка розповіла, що її доправили до лікарні після невдалого трюку на знімальному майданчику.

43-річну австралійську акторку Ребел Вілсон доправили в лікарню після "каскадерського нещасного випадку" на зйомках її нового фільму. Про це вона повідомила у своєму Instagram-акаунті.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

Як відомо, зірка "Ідеального голосу" закінчувала зйомки нового проєкту, над яким вона працювала в Савані, штат Джорджія. Однак виробництво та зйомки завершилися не дуже вдало — знаменитість забрали до лікарні та наклали шви на ніс через травму.

Ребел поділилася знімком закривавленого і травмованого носа, написавши: "Не так, як я хотіла закінчити цей фільм. Три шви і в лікарні минулої ночі після каскадерської аварії о 4 ранку".

Схоже, травму Ребел отримала під час зйомок нового інді-фільму "Міцна наречена", в якому вона бере на себе роль секретного агента і фрейліни своєї найкращої подруги. Синопсис комедійного бойовика свідчить: "Коли група найманців бере в заручники розкішне весілля, вони й гадки не мають, що на них чекає, оскільки подружка нареченої насправді є секретною агенткою, готовою поширити пекельний вогонь на будь-кого, хто зруйнує весілля її найкращої подруги".

Нагадаємо, Ребел Вілсон різко зробила камінг-аут і зізналася, що їй завжди потрібна була діснеївська принцеса. Обраницею актриси стала дизайнерка Рамона Агрума. У лютому цього року закохані заручилися.

Ребел Вілсон і Рамона Агрума
Фото: Getty Images

У листопаді минулого року стало відомо, що Ребел Вілсон уперше стала мамою, скориставшись послугами сурогатного материнства.

Також Фокус писав, що родині обраниці Ребел Вілсон важко прийняти одностатеві стосунки.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader