Белла Хадід розповіла про боротьбу із хворобою Лайма та показала знімки під крапельницею
Белла Хадід розповіла про боротьбу із хворобою Лайма та показала знімки під крапельницею

Белла Хадід розповіла про боротьбу із хворобою Лайма та показала знімки під крапельницею

Американська топ- модель Белла Хадід вперше за довгий час з'явилася в соцмережах, схвилювавши шанувальників знімками, знятими під крапельницею. Манекенниця зізналася, що зникла з медіаполя через хворобу Лайма, що загострилася у неї. Хадід взяла паузу в роботі та пройшла стоденний курс лікування.

Белла зазначила, що зі всіх фото для публікації обрала найбільш "позитивні". На оприлюднених кадрах видно, що зірка лікувалася амбулаторно: робила безліч крапельниць удома, а за потреби самостійно відвідувала лікарню. У соцмережах манекенниця також показала документи, що підтверджують наявність вірусу в крові.

- Бути таким сумним і хворим, коли навколо мене стільки благословень/привілеїв/можливостей/любові було, можливо, найнезрозумілішою річчю в житті. Я хочу сказати вам усім лише одне. По-перше, зі мною все гаразд, і вам не варто турбуватися. По-друге, я нічого не змінила б заради всього світу. Якби мені довелося пройти через все це знову, щоб потрапити сюди, в цей момент, коли я перебуваю тут, з усіма вами, нарешті здоровою, я зробила б все це знову. Це зробило мене тим, ким я сьогодні. Всесвіт працює найболючішими і прекрасними способами, але я маю сказати тим, хто зараз страждає: все налагодиться. Я обіцяю. Зробіть видих, залишайтеся сильними та вірними собі, вірте у свій шлях, і хмари почнуть розсіюватися. Я дуже вдячна за ці 100 з лишком днів лікування та майже 15 років невидимих ​​страждань – все це того варте, – зазначила Белла.

Хадід додала, що повернеться до роботи, щойно повністю відновиться. Модель також подякувала своїй матері за підтримку у важкий для неї час і присвятила окрему посаду улюбленому собаці Петуньї, яка "не залишала господині ні на секунду".

У топ-моделі діагностували хворобу Лайма у 2012 році після укусу іксодового кліща. Загострення недуги сталося через стоматологічну операцію: до кореневого каналу одного із зубів Хадід потрапила інфекція.

Хвороба Лайма характеризується ураженням шкіри, суглобів, нервової та серцево-судинної систем.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Теги за темою
Здоров'я модель
Джерело матеріала
loader